2777
2789

فامیلمون اومده خواستگاری پسر خوبیه ولی من نمی‌خواستم در عرض یه هفته همه چی تموم شه میخواستم بیشتر همدیگرو بشناسیم ولی اینا دارن همه چیو تموم میکنن نظر منم که انگار نه انگار مهمه

حالا درسته فامیلیم ولی من اخلاقاشو نمی‌دونم خود پسره و خانوادش می‌خوان زود عقد کنیم من به داداشم گفتم نمیخوام انقد زود می‌خوام یمدت همینجوری بمونیم بیشتر بشناسیم همو داداشم میگه بدون عقد نه میزارم باهاش بری بیرون نه حرف بزنی اینجوری هم که نمیشه شناخت.پس عقد میکنید.داداشم هی میگه پسر خوبیه انگار من رو دستشون موندم عجله میکنن نمی‌دونم چرا.خب من یسری اخلاقای بد میبینم از پسره حس میکنم باید بیشتر بشناسمش چیکار کنم خدایاااا آخه من چیکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اولا مقاومت کن تا تو بله نگی هیچی نمیشه

سفت دلایلت رو توضیح بده بهشون

ته ته تهش بگو صیغه ی مشروط رو قبول میکنم که دیگه محرمیم و میتونیم صحبت کنیم و بیرون بریم

اگه برادرت قبول نکرد، جلوی بزرگتر ها باهاش اتمام حجت کن گه اگه من راضی نباشم تمام مسئولیت من باتوعه و تو باید تضمين کنی پسر رو

احتمالا اینجوری بگی، دو دل شه

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔