2777
2789
عنوان

به داداشم میگم نمیخوام زود عقد کنم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 28 پست

مادر پدرت چطور به برادرت اجازه‌ی دخالت میدن؟؟

اصلا به اون ربطی نداره که بذاره یا نذاره به حرفش گوش نکن.

اون نگهبان تو نیست. 

شناخت قبل از ازدواجه نه بعد از ازدواج.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم نمیخوام بخدا ولی به حرف من گوش نمیدن داداشم یکی لنگه خودش پیدا شده خیلی خوشحاله.میگم زوده قبول ن ...

من یکسال نامزد بودم یکسال عقد. اشتباه نکن الان زوده عقد کنی بیشتر بشناس نه با بچه برگردی خدایی نکرده

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
عزیزم اولا مقاومت کن تا تو بله نگی هیچی نمیشهسفت دلایلت رو توضیح بده بهشونته ته تهش بگو صیغه ی مشروط ...

آخه اخلاقای گندشون شبیه همه😒😒واسه همین اصرار داره زودتر عقد کنیم تموم شه می‌ترسه بیشتر بفهمم چجوریه پسره

قبول نکن 

ببین اشنایی نباشه بدبختی 

نشناخته عقد نکن 

بگو بتهم تلفنی و چا درارتباط باشیم و اون با مادر یا خواهرش و شما با زنداداش یا خواهرتون برید بیرون شما دوتایی حرف بزنید 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

خیلی زور گوعه بخدا الانم گیر یکی مثل خودش افتادم

اصلا ازدواج رو کنسل کن عزیزم بزرگتر شو شاغل شو. جات بودم تلاشو میکردم برای تحصیل و اشتغال و خانوادمم سرجاشون مینشوندم شعار هم نمیدم پدرم زورگو بود میخواست به زور شوهرم بده من قبول نکردم درس خوندم شاغل شدم خونمم حتی جدا کردم و تنها زندگی میکنم. پدرمم دیکتاتور هست و دست بزنم داره. پس بدون که تو هم میتونی شوهر هیچ مالی نیست فوقش میشه یکی مثل داداشت. خودت باش و دنبال پیشرفت خودت باش. 

مگه چه رفتاری ازش دیدی ک میگی بده ؟

چند سالته که انقد عجله میکنن برات؟

واقعا چه داداشی داری...برای منفعت خودش میخواد بدبختت کنه

بگو الان بابا بالا سرم نیست تو باید هوامو داشته باشی نه اینکه به زور بخوای شوهرم بدی وبدبختم کنی

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤