2777
2789
عنوان

بیاین از کارهایی که در دوران جاهلیت انجام میدادین رو بگین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 11478 بازدید | 225 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲ تا کلیپس میزدم رو موهام شبیه گنبد و‌گلذسته‌مسجد میشد موهام زیر مقنعه 

تو‌عروسیها اکیلیل میریرختم روی موهام 

تیپ سرتاپا سرخابی میزدم 

خدایا منو بکش 🤣🤣 البته داف زمان خودم بودم و‌مخ‌هم میزدم بااین استایل

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

نزدیکی بیست سال پیش رژ لبمو خیلی از لبم میزدم بیرون مثلا میخاستم لبم قلوه ای بشه 😂

من تا همین یکی دو سال بیش انجام میدادم

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

از بس ضد آفتاب رنگ روشن میزدم 

یسری سیر بهم گفت تو چرا اینقدر سفیدی 

سفیدی درحد گچ میشد م

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اینقدر جو حجاب گرفته بود منو مهمونی هم میرفتم مقنعه سرم میکردم بعد هیچکس نمی‌گفت دختر تو الان باید ز ...

بلایی که من سر خودم آوردم 🤦‍♀️

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ماکان بند که خوبه باز من یه زمانی رو مهدی صبایی کراش زده بودم بدجور 🤣

وای 🤣🤣🤣 ولی ماکان بندم ضایعس عاشق مقاره بودم مقدمات ازدواجمونو چیده بودم

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
وای حق داره😂😂😂🤣

میدونم😬،دیگه چه میشه کرد،من عمرا بزارم بچم ازین غلطا بکنه بعدا پشیمون میشه عین من،تازه کارا دیگه کردم که نمیشه گفت خجالت آوره فقط در این حد که همه فهمیدن که من علاقه دارم,🤣

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

میدونم😬،دیگه چه میشه کرد،من عمرا بزارم بچم ازین غلطا بکنه بعدا پشیمون میشه عین من،تازه کارا دیگه کر ...

چند سالت بود😂

آریایی🦁 امیرالمومنین <<میزان الحکمه ج۶.ص ۴۴۹ >>               کسی که شادی اش کم باشد آسایش او در مردن است