من خودم چندسال پیش سلفی میگرفتم بعد رو صورتم یه استکیر میذاشتم بعد استوری میکردم وقتی نمیخواستم کسی عکسمو ببینه چرا با صورت استیکر شده میذاشتم واییی الان یادم میاد دوست دارم محووووو بشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینقدر جو حجاب گرفته بود منو مهمونی هم میرفتم مقنعه سرم میکردم بعد هیچکس نمیگفت دختر تو الان باید زیبا باشی آخه چرا مقنعه سر میکنی روسری همخوبه... تازه خانواده ام که خیلی روشن فکر بودن بهم افتخار میکردن
فجیع ضایع بودما😂😂😂😂اهل آرایش این مدلی نبودم.چرا یکی دوبار اینکارو کردم نمیدونم.اونم مهمانی رفته ...
از من خز تر نبودی که همین ۴ سال پیش کانسیلر رو به جای کرم پودر میزدم عین گچ سفید میشدم با رژ لب جامد قرممممممز هم به لبم میزدم هم به گونم هم به پشت پلک چشمم عین دلقک ها بعد تازه احساس میکردم خیلی داف شدم🗿💅🏻