2777
2789

جاریم بچش بدنیا اومده ۴ سال با بچه من اختلاف داره 

من دخترم بچه بود هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک کمکی 

تازه دختر من پستونکم میخورد 

حالا بچه این ۶ ماهشه نه پستونک میخوره نه کمکی 

اونوقت این احساس پیروزی میکنه مدام پیش مادر شوهرم اینا پز میده و افتخار میکنه

اونروز خونه مادر شوهرم با خنده میگفت :شوهرم رفته برا بچه سرلاک خریده میگه چه گرونه...گفتم بنده خدا نه پول پستوونک میدی نه شیر خشک میدی یه سرلاک خریدی دیگه بعدشم خنده!!!!

ببین من ناراحت نشدم 

ولی یه جوری شدم

نمیدونم قصدش چی بود

ولی....

من اگر یکبار دیگه بچه بیارم هرگزززز شیر خودم رو نمیدم از اول شیر خشک میدم و بکر نمیکنم هنری باشه که پزش رو داد 

نمیدونم منظورش چی بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم شما الکی حساس شدی و اصلن ربطی به شما نداره حرفاش

اگر کامنتم به دردت خورد یا هر چی لطفن برام دعا کن ممنون.هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

ول کن این بحثای خاله زنکیو خواهر به یه ورت بگیر

میدونم ولی برام جالبه چرا اینکارو میکنه و قصدش چیه وگرنه برا من مهم نیست مهم هوش بچه هست کا بچم ماشالله خدای هوشه

اینکه مادر شیر خودشو بده خیلی هنره اتفاقا

هیچ کمکی ای جایگزین شیر مادر نیست

ب شرطی ک خب سینه شیر داشته باشه

شما چرا ب خودت گرفتی حالا اون خوشحاله؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بعضی مادرها با اینکه شیر دارن و کافیه نمیتونن ب بچه‌شون شیر خودسون بدن چون بچه دل درد میشه دونفر میشناسم ک اینطوری بودن، درسته شیر مادر خوبه ولی ن  بچه درد بکشه تو هم میگفتی دکتر گفته شیرخسک بدم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

شیرمادر بهترین غذاس برای بچه و ایمنی بدنش بالا میبره چیزی که با هیچ شیرخشکی قابل تامین نیس...حرفای جاریت از این گوش بشنو از اون گوش بده بیرون نه اهمیت بده نه به خودت بگیر

خیلی عقده داشته ک...آدمای عقده رو جوابشونو ندی تو پانکراسشون میسوزه

چی میگفتم آخه نمیدونم چرا اینطوری میکنه نمیدونم چه مرگشه من رابطمم باهاش خوبه ولی تو جمع خانواده همسرم اینجور برخوردارو زیاد میبزنم

با احترام به همه مادرای دلسوزی که شیر خودشونو به بچه میدن.دو روز دیگه که سینه هاش شل و وارفته شد میف ...

خب پروتز میکنه

مفید ترین غذای بچه رو ازش بگیره بخاطر آویزون شدن سینه؟؟؟

کسی ک نمیتونه در این حد ازخودگذشتگی کنه نباید مادر شه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چی میگفتم آخه نمیدونم چرا اینطوری میکنه نمیدونم چه مرگشه من رابطمم باهاش خوبه ولی تو جمع خانواده همس ...

اصلا واست مهم نباشه خواهر تو هرچقدر حساسیت نشون بدی بیشتر هار میشه سعی میکنه بیشتر پا بزاره رو نقطه ضعفت

اصلا جوابشو نده ،سعی کن جوری برخورد کنی ک انگار واست مهم نبوده و نشنیدی