2777
2789
عنوان

بیاین بگین اگر شما بودید ناراحت میشدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 30 پست

به نظر من موضوع اصلا ربطی به شما نداشته

از قیمت سرلاک گله کرده، چه ارتباطی به پستونک و شیر خشک چهار سال پیش بچه شما داره؟

به خودت میخری، جوابم میدی بعد هی میگی نمیدونم هدفش چیه!!

سرت رو بند کن خواهر انقدر دنبال زیر بغل مار نباش

معاشرت با آدمایی مثل شما سخته واقعا، طرف یه حرف معمولی زده چه برداشتای عجیبی کردی و حاشیه بافتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالاشایدخواسته توروپیش مادرشوهرت اینابدجلوه بده که توچندسال پول دادی شیرخریدی این چیزاگرونه درصورتی که هرکسی صلاح بچه خودشوبهترمیدونه.

البته اگه مادرشوهرت اینا شیرخشک دادن بدبدونن و

من از تعاریف استارتر اینطوری احساس کردم

بابا طرف ی حرف زده دیگه

من خیلی پیش اومده مثلا گفتم وای پوشک چقدر گرون شده یا فلان چیز گرون شده ربطی به خساست شوهر نداره حرفه دیگه آدم میزنه

بعضی مادرها با اینکه شیر دارن و کافیه نمیتونن ب بچه‌شون شیر خودسون بدن چون بچه دل درد میشه دونفر میش ...

مثل من اولاش شیرخشک کمکی میدادم دیدم بچم بااین که من مراعات میکردم همش گریه میکرد الان کلاشیرخشکیه هرکیم هرچی بگه برام مهم نیست

بابا طرف ی حرف زده دیگهمن خیلی پیش اومده مثلا گفتم وای پوشک چقدر گرون شده یا فلان چیز گرون شده ربطی ...

اگه درست خونده باشید گفتند که همیییشه به اینکه خودشون بچه رو شیر میدن افتخار میکنند

وقتی همیشگی باشه ممکنه با منظور باشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خب پروتز میکنهمفید ترین غذای بچه رو ازش بگیره بخاطر آویزون شدن سینه؟؟؟کسی ک نمیتونه در این حد ازخودگ ...

متوجه منظورم نشدی عزیرم. میگم چیزی نیست کسی به خاطرش به یه مادر دیگه که شیرش کم بوده پز بده.

متوجه منظورم نشدی عزیرم. میگم چیزی نیست کسی به خاطرش به یه مادر دیگه که شیرش کم بوده پز بده.

بله عزیزم اگ شیرش کمه بله

ولی اینکه با افتخار بگه من به بچم شیر ندادم ب بعدی هم کمکی میدم و اونو زیر سوال ببره هم کار جالبی نیست 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اگه درست خونده باشید گفتند که همیییشه به اینکه خودشون بچه رو شیر میدن افتخار میکنندوقتی همیشگی باشه ...

کسی که از ی همچین حرف بی ربطی ناراحت شده مطمئن باش بقیه مواقع هم سوبرداشت کرده.

بله عزیزم اگ شیرش کمه بلهولی اینکه با افتخار بگه من به بچم شیر ندادم ب بعدی هم کمکی میدم و اونو زیر ...

نه عزیزم حرفتون درسته. منم در جواب استارتر گفتم که شیر کمکی میداده و بابت حرف جاری دلش شکسته.