2777
2789
ن نبردم نمیدونم اصلا کجا ببرمش ولی اختلال حواسشون واضح

اگه زیر دو ساله ، خود بهداشت ازش تست میگیرن

ولی اگه سنش بالاست ، خودت باید ببری برای تست

از بهداشت منطقه تون بپرس راهنماییت میکنن کجا ببری

فقط دیر نبر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر من دکتر بهش سرازول ۰.۵ داد ندادم بهش همش خواب بود

وای پسر منم دکتر بهش داد فقط ۴ روز بهش دادم اصلا نه حرف میزد نه غذا میخورد نه حتی بازی میکرد

فقط یه گوشه مینشست

خودمو لعنت کردم ک دیگه بهش دارو بدم

البته پسر منو ریسپیدون داد

وای پسر منم دکتر بهش داد فقط ۴ روز بهش دادم اصلا نه حرف میزد نه غذا میخورد نه حتی بازی میکردفقط یه گ ...

عوارضش چی بود؟

چند سالشه پسرت ؟

پشت توانایی‌های امروزم کودکی وجوددارد که همه چیز را تنهایی آموخت.

دختر منم گاهی عجیب غریب حرف میزنهپر حرفهشیطونههمش در حال تحرکبازی میخاد مداوموقتی میخاد حرف بزنه تحت ...

پسر من ۶سالشه میگه میخام یوتیوبر بشم میخواد تویوتیوب فیلم بزارع  برای خودش تو تلگرام و روبیکا کانال زده فیلم بازی هاشو میزاره. 😅آموزش بازی میده 😅😅

من خودم هستم هنوزم وسایلامو گم میکنم هنوزم تند تند صحبت میکنم هنوزم زود حوصلم سر می‌ره و دائم در حال فعالیتم هنوزم حوصله معاشرت ندارم 

تا حدی که از پسش برمیام کنترلش میکنم از خوبیاش استفاده میکنم ولی تا به حال برای این موضوع دارو مصرف نداشتم و پیگیر حلش نشدم 

جایگزین ریتالین روش نوروفیدبک هستش بدون دارو تمرکز رو بالا ببرن

نام مستعار من یادآور این است  هر یک از ما مسئولیم با سخت کوشی ابرقهرمان زندگی خودمان باشیم مبارزه ی من با خود دیروزم منصفانه ترین جنگ دنیاست -
ن بزرگه هشت سالشه فک کنم یکم دییر شده

نه هیچ وقت دیر نیست

اگه فکر میکنی واقعا مشکلی هست ، دنبال درمانش برو

پشت گوش ننداز که بعدها با مشکلات بزرگتری روبرو شین و عذاب وجدان بگیری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻