2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم غلطه ک با این پسره دردارتباطم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 74 پست
نه تاثیر نداره بهترینو انتخاب میکنم گفتم ک احساسی نیستم الان ی نفر دیگم هم تو سمینار اشنا شدم باهاش ...

ربطی به احساسی بودن نداره😐چجوری میتونی همزمان با هم با چندنفر قرار ازدواج بذاری😑

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار درستی میکنی منم دقیقا همینکارو کردم و همزمان ک دوست پسر داشتم یکی اومد خواستگاریم همه چی تموم منم کات کردم با  خواسنگار ازدواج کردم😂😂

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…
نه تاثیر نداره بهترینو انتخاب میکنم گفتم ک احساسی نیستم الان ی نفر دیگم هم تو سمینار اشنا شدم باهاش ...

دختر چجوری میتونی اینجوری باشی تروخدا برا منم بگو من صبح امتحان دارم ولی ایقد بهم حرف بد زد که نشسم گریه میکنم 

عزیزم چند چندی با خودت ما همش مینالیم از هول بودن پسرا بعد خودمون داریم میشیم بد تر از اونا برو راست ...

نمیخوام اقدام کنه اولیه چون هنو پولاش پخشه تا بفروشه سرجمع کنه چکاش پاس بشه ی سالی زمان میبره گیریم زد زیرش سال دیگ ۲ سال عمرم حروم  شده 

دومی هم فعلا هنوز نشناختم داریم اشنا میشیم ب نظر پسر خوبیه 

سنتی هام ی مورد هس ولی ۱۱ سال بزرگتره ازم 

ی پسره هم هس تو سمینار اشنا شدم باهاش ولی هنو جلو نیومده اما حس میکنم خوشش میاد ازم 

شما دلت ب حال پسرا نسوزه اونا فردا اراده کنن زن میگیرن این ماییم کباید بشینیم انتخاب بشیم

اگ خودمو ۲ سال علاف کنم بعد سنم بره بالا مگه ما چند تا دوسال جوانیم؟؟؟ ادم تا ی تایمی موقعیت زیاد دا ...

چه استدلالیه ...خب بشین تو خونه برات خاستگار بیاد هی رد کن تا بهترینشو انتخاب کنی ولی وقتی وارد زندگی کسی میشی و باهاش در ارتباطی و قول و قرار باهاش میذاری که هیچ جوره نه برا پسرش نه دخترش درست نیست با چندنفر بودن. میگم که شما صرفا دنبال ازدواجی فقط،عاشق نیستی اینکه منتظر بمونی بهش برسی و اینکارتم خیانته 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
خوشبحالت چجوری اینجوری اییی به منم یاد بده

وا حس میکنم توی ی بازی ام هرکی بیشتر ب نفعمه باهاش بازی میکنم 

با عقلم جلو میرم ن دلم 

اما همراهی میکنما مثلا قربون ثدقه میرن منم مجبورم همینجوری جواب بدم ولی اداس دلی نیس 

بخدا پسرا راحت اراده کنن زن گرفتن این ما دخترای بدبختیم باشید بشینیم انتخاب بشیم دلتون ب حال اونا نسوزه

نمیخوام اقدام کنه اولیه چون هنو پولاش پخشه تا بفروشه سرجمع کنه چکاش پاس بشه ی سالی زمان میبره گیریم ...

میدونه اتفاقا دلم برای شما میسوزه چون خواه ناخواه تنوع طلب میشی دائما پسرا رو باهم مقایسه میکنی نمیتونی دقیق عاشق یه نفر بشی 

هر کدوم که اما و اگر داخلشه بلاک و تمام کن 

دور خودت رو خلوت کن ببین چند چندی 

اینا رو از یه مشاور داری میشنوی دیگه بقیش با خودت