2777
2789

من با ی فر تو رابطم ولی میگ باید بیشتر اشنا بشیم و.... با هدف ازدواج رفتیم جلو ۱ ساله رابطمونم خوبه میگ بزار یکم دیگ خونه بخرم چکام پاس بشه و...

منم احمق نیستم بشینم دو سه سال پای پسره ایا بگیره ایا نگیره تهشم بگه خدافظ

رفتم با ی نفر دیگ همزمان اشنا شدم 

خواستگارم میاد راه میدم 

کارم غلطه؟؟ باید بهترین تصمیمو بگیرم کلا ادم احساساتی نیستم😐❤️‍🩹صربه مربه نمیخورم نگران پسرام نباشید اونا تهش راحت میرن زن میگسرن این ما زن هاییم ک باید منتظر بمونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم موافقم هم مخالف اما اگر میخوای ذات قشنگ خودت خراب نشه تکلیفتو با اولی روشن کن 

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

هم موافقم هم مخالف اما اگر میخوای ذات قشنگ خودت خراب نشه تکلیفتو با اولی روشن کن

ممکنه اوضاعش درست بشه چون خیلی ادا عاشقا در میاره 

چون مالی هم اوکیه ولی مولاش پخشه سر جمع نیس

مگه احمقم سرویس بدم ب پسرا ب قول دکتر هلاکویی ارتباط جنسی پایان رابطه برای پسر و شروع رابطه برای دخت ...

شما اونجورام عاشق نیستی عزیزم این کار شما خیانته

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
ممکنه اوضاعش درست بشه چون خیلی ادا عاشقا در میاره چون مالی هم اوکیه ولی مولاش پخشه سر جمع نیس

۱ماه بهش فرصت بده

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

بهش فرصت بده بگو این ماه اومدی بیا نیومدی بیشتر از این معطل تو نمیمونم چون ناخودآگاه وقتی هست تو تصم ...

نه تاثیر نداره بهترینو انتخاب میکنم گفتم ک احساسی نیستم 

الان ی نفر دیگم هم تو سمینار اشنا شدم باهاش حالا بیشتر در حد خوش اومدنه هنوز پسره جلو نیومده

شمارابطه داری؟

من رابطه جنسی نه

ولی خیلی احساساتیم و ضربه میخورم 

الان سر اینکخ بهش گفتم واتساپ داری و چرا بلاکم کردی همه چی فحشم داد و بلاکم کرد منم وایسادم و کلی التماس 

عزیزم چند چندی با خودت 

ما همش مینالیم از هول بودن پسرا بعد خودمون داریم میشیم بد تر از اونا 

برو راست و حسینی به اون پسره بگو بهش بگو اگه قصد ات جدیه اقدام کن اگر نه بلاک و تمام رابطه 

با دومی هم آشنا شدی دیگه خواهشا خواستگار راه نده یا دومی هم بزن بهم 

ببخشید خیلی ببخشید ولی انسان باشیم

شما اونجورام عاشق نیستی عزیزم این کار شما خیانته

اگ خودمو ۲ سال علاف کنم بعد سنم بره بالا مگه ما چند تا دوسال جوانیم؟؟؟ ادم تا ی تایمی موقعیت زیاد داره 

باید ب فکر خودم باشه