2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم غلطه ک با این پسره دردارتباطم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 74 پست
چه استدلالیه ...خب بشین تو خونه برات خاستگار بیاد هی رد کن تا بهترینشو انتخاب کنی ولی وقتی وارد زندگ ...

کی الان سنتی ازدواج میکنه  اخه تک و توک:/ 

اکقرا همه با دوس دختراشون ازدواج میکنن 

عزیزم انقور دنیا هپی و لوس میبینی ضربه میخوری هم پسرا هم دنیا عوضی تر از این حرفاس 

شرایط واسه من و تو دختر با اون پسر فرق داره پسر هرچی سنش بالاتر بره پولدار میشه پخته تر میشه حتی جداب تر میشه اما من و تو اونقدر فرصت نداریم بخوایم هی صبر کنیم ببینیم پسرا میگیرن یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به احساسی بودن نداره😐چجوری میتونی همزمان با هم با چندنفر قرار ازدواج بذاری😑

پسرا کارشون همینه الکی ب این و اون قول ازدواج میدن 

هنو مونده مردا بشناسی

ایقد حرف بد بهم زد گفت گم شو برو و گفتم جون من نکن بخدا ارزش نداره گفت جون تو؟؟😂😂این موقع ها باید ...

عزیزم شما هم عزت نفست پایینه اولین کاری که میکنی پسره رو بلاک کن میدونم چقدر سخته و درد داره ولی اولش اینطوریه بعد کم کم عادی میشه و به خودت افتخار میکنی 

بعدش برو دنبال راه های افزایش اعتماد به نفس میتونی از مشاور کمک بگیری وقتی به این درجه رسیدی اونموقع ست که پسر مناسب سر راهت میاد ...

بازم کمکی بود در خدمتم

بلاکش کن یمدت بابا چ بی ادبه

بخدا من فقط گفتم که مگه واتساپ داری چرا دروغم دادی و بلاکم کردی گفت بلاک کردم چون نمبخاستم اونجاهم صدتا پیامم بدی ایقد بدباهام حرف زد گفت دیگه حق نداری پیامم بدی 

منم التماس خاهش که بس کنه و ایقد بزرگش نکنه

من خیلی خوار و ذلیل شدم با کاراش و حرفاش 

به نظرتون چیکار کنم یه ذره اون برا من تلاش کنه

کلی التماسش کردم که الکی ناراحتی نکنمیگه که هروقت بهت پیام میدم حالم بهم میخوره

خب معلومه وقتی محل بدی پرو میشن محل سگ بزار بهش 

چندتا پسر امتحان کنی بعد میفهمی این تحفه چیز خاصی نیس 

من دقیقا مث تو بودم مدام ی دوزاری تحقیرم میکرد بعد اومدم با اون اولی دوس شدم دیدم چقدر میتونه ی رابطه سالم باشه تازه فهمیدم قبلی چه سمیه

عزیزم شما هم عزت نفست پایینه اولین کاری که میکنی پسره رو بلاک کن میدونم چقدر سخته و درد داره ولی اول ...

اره چون دوسش دارم هرچی میگه تحمل میکنم خب مگ حق ندارم بپرسم چرا واتساپ داره و بلاکم کرده 

من نمیخام ازش جدا بشم میخام کاری کنم اون ارزشمو بدونه و برام تلاش کنه

کی الان سنتی ازدواج میکنه اخه تک و توک:/ اکقرا همه با دوس دختراشون ازدواج میکنن عزیزم انقور دنیا هپ ...

من دنبال این نیستم پسری منو بگیره،من ۲۷ سالمه تازه نامزد کردم هیچوقتم نشستم بقول شما یکی انتخابم کنه،خودم انتخاب کردم عاشقش بودم دوسال و نیم نزدیک سه سالم پاش موندم،مگه دخترا مونده ی اینن پسرا بیان بگیرنشون؟اتفاقا دیده شما خیلی عجیب و عهد قجریه ...گذشت اون زمان که دخترا ترشیده میشدن،الان ازدواج یه گرینس،الان اکثر دخترا مستقل شدن عزیزم،که البته اگه زیبا باشی خونواده خوبی داشته باشی و اوضاع مالیه خوب ازدواج خیلی راحته ...اینکه ازدواجه خوبی داشته باشی اینکه به جدایی و طلاق نرسه سخته،شما با سیاست و دو دوتا چهارتا هیچوقت نمیتونی درست تصمیم بگیری و دلی انتخاب کنی چون همیشه بهتر از نفر قبلی هست و چشمت سیراتی نداره .

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
اسمش خیانت نیس اسمش عاقل بودنه اون عرضه داره بیاد بگیره مگه من گفتم نیاد؟

شما متنی که برات نوشتم رو بخون بعد گوش میدم به حرفت 

پس چرا با پسری بی عرضه ست اصلا موندی توی رابطه حیف وقت و انرژی ات نیس صرف هر پسری بشه

بفرمایید چرا که نه

مرسی عزیرم بالا و پایین گفتم به نظرتون چیکار کنم وقتی تحقیرم میکنه خودش پشیمون بشه مهذرت بخاد به جا اینکه بگه گم شو برو 

یا من چیکار کنم قدرم بدونه و اون بیاد معذرت خاهی نه من همش التماس ک ناراحتی نکنه 

و چیکار کنم دلتنگم سه 

میدونه اتفاقا دلم برای شما میسوزه چون خواه ناخواه تنوع طلب میشی دائما پسرا رو باهم مقایسه میکنی نمیت ...

عشق و اینا کشکه تویی ک مشاوری باسد بهتر بدونی 

عشق و اینا کشکه شما بیا بشین با ی پسر سر مهریه حرف بزن بعد اون روی دیگ طرف میبینی😏

یا بعد ازدواج عشق کمرنگ میشه و تنها ضربش اینه بخاطر دوست داشتن قبل ازدواج چشمت رو عیب های طرف میبندی ! 

قطعا چیزی بارت نیس ک اینا میگی

اره چون دوسش دارم هرچی میگه تحمل میکنم خب مگ حق ندارم بپرسم چرا واتساپ داره و بلاکم کرده من نمیخام ا ...

پس ارزش خودت رو ببر بالا 

ببین مردا این شکلی ان که برای کسی تلاش میکنن که دست نیافتنی باشه و در چشمشون متفاوت بیاد کسی که برای خودش ارزش قائل باشه برای اعصابش 

شما خودت هم خودت رو دوست نداری چطور انتظار داری اون دوست داشته باشه ؟؟!!   پس اول با خودت آشتی کن عزت نفست رو ببر بالا مطمئن باش کیس های خیلی بهتر گیرت میاد