2777
2789
عنوان

بچه ها یه گوهی خوردم مهم ترین رازمو به دوستم گفتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3038 بازدید | 106 پست
میدونم من بع اصرار خدش با لین پسرع دوس شدم وگرنه من میترسیدم از اینکارا شد اولین بار و آخرین بار ولی ...

حساسیت نشون نده یا تهش بگو شوخی بود 

این دوستت هم وقتی میگی راز بقیه پیشت میگه و اصرار داشته باپسر باشی مطمعنی دوست خوبی هست؟؟

درخواستمو قبول کن 

هروقت دوست داشتی حرف بزن با من 

تاپیکمم بخون آرومت میکنه 

سفینه نور 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خام حرفاش شدم خیلی قشنگ دروغ گفت

شهوت خودتو نتونستی کنترل کنی

دروغ چیه

دارم میگم درد زایمان داره مخصوصا دفعه اول تا چندم

من زبونم مو دراورد به دخترا گفتم زیر سقف نرید با دوستاتون توی ماشین بیرون شهر نرید باهاشون 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

اشکال نداره ولی دیگه نگو 

مسائل مهمو آدم به هیچ کس نباید بگه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

منم یه بار خیلی دلم شکسته بود خونه دوست شوهرم بودیم با زن دوست شوهرم درد دل کردم دیدم همرو گذاشته بود کف دست شوهرش شوهرشم زنگ زد به شوهرم همه چیو گفت.  

ما سه روز فقط دعوا و کتک کاری داشتیم   

خیلی روزای بدی بود

نمی‌دونم چه بدی به اون زن کردم که همچین کاری باهام کرد

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

دیوار حاشا بلنده

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.