2777
2789
عنوان

بچه ها یه گوهی خوردم مهم ترین رازمو به دوستم گفتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2905 بازدید | 106 پست

ببین ادم معمولا وقتی یه راز بزرگیو به کسی میگه بعدش استرس داره که لو نره ...

نگران چیزی نباش ...

شاید به کسی چیزی نگفت ...

بیا تا وقتی اتفاقی نیفتاده پیشاپیش نگران چیزی نباش ...

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

یعنی با یه نفر قرار گذاشتی و دوستت رو هم با خودت بردی؟

ببین من تاالان با هیچ پسری نرفته بودم بیرونن کافه یا جای دیگ چون خانوادم خیلی بدشون میاد بعد چون تنها بودم اینم بردم بعدش یه اشتباه دیگ هم کردم اونم بش گفتم دگ الان خیلی میترسم برع بگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من تاالان با هیچ پسری نرفته بودم بیرونن کافه یا جای دیگ چون خانوادم خیلی بدشون میاد بعد چون تنه ...

به نظرم نشون نده که روی این موضوع حساسی چون ممکنه ازت سواستفاده کنه

اگه هم جایی گفت انکار کن

با احمق ها بحث نمیکنم   
نع

خب پس کاریه که شده بیخیال 

اینو که با مدرک بهش ثابت نکردی اینو بگو شوخی کردم میخواستم ببینم اگر حرفی داشته باشم میتونم روت حساب کنم یا نه

ولی در کل دوران دوستی این کارا خیلی اوکی نیست بازم هر طور خودت می‌دونی♥️

از عقب 😭😭

عزیزم اشتباه کردی اسمشم گناهه به هیچکسی هم جز خدا ربطی نداره

آسیب شم خودت دیدی و به کسی ضرر نزدی 

اونی هم که اینکارو باهات کرده چوبشو میخوره نگران نباش 

هرکسی هم بخواد آبروتو ببره خدا نمیذاره چون پشیمونی و پشیمونی یعنی توبه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خب پس کاریه که شده بیخیال اینو که با مدرک بهش ثابت نکردی اینو بگو شوخی کردم میخواستم ببینم اگر حرفی ...

میدونم من بع اصرار خدش با لین پسرع دوس شدم وگرنه من میترسیدم از اینکارا شد اولین بار و آخرین بار ولی خب موندم تو گهی که خوردم