2777
2789
عنوان

پسری که 33سالش باشه عاشق یه دختر 17ساله بشه مشکل داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 198 پست
آقاشون متمایل به پدوفیله🚶🏼🚶🏼🚶🏼

شایدم کار کرده  تا  بتونه ی زندگی متوسط برای آینده بسازه  , هوون

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تو اکثر کشور های ارتباط یه ادم بالا سن ۱۸ با یک نفر زیر سن قانونی جرم به حساب میاد و طرف پدوفیل یا بیمار جنسی شناخته میشه

مرد ۳۳ ساله تقریبا میتونه جای پدر یه دختر بچه ۱۷ ساله باشه

واقعا میگی.چجورید باهم

خداروشکر خوبیم عزیزمو پشیمون نیشتم

ولی من اکثرا بعضی وقتا بچه بازی درمیارم ناراحتش میکنم باز خودش اشتی میکنه میگه باید بزرگت کنم😂😂😂

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

طرف بیمار جنسیه😂

ندیده ،نشناخته حکم صادر میکنید؟ شاید تو این سالها  داشته برای رفاه  آینده کار میکرده؟🤔

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
چند ساله ازدواج کردین؟

دو سال و نیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

چرا؟

ببین ازدواج فقط ببخشید همخوابی و اینکه غذامو آماده کنه به خونم برسه نیست که 

من قراره یعمر با اون زن زندگی کنم باید حرفمون فکرمون برای هم جاذبه داشته باشه یا نه ؟

من با دختر 17 ساله چی میخوام بگم بشنوم 

دنیای اون با من هزاران فرسخ فاصله داره 

برام هیچ جذابیتی نداره 

ندیده ،نشناخته حکم صادر میکنید؟ شاید تو این سالها داشته برای رفاه آینده کار میکرده؟🤔

خب بره با دختر ۲۵ به بالا ازدواج کنه نه یه بچه 

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
خداروشکر خوبیم عزیزمو پشیمون نیشتمولی من اکثرا بعضی وقتا بچه بازی درمیارم ناراحتش میکنم باز خودش اشت ...

اوخی بارداری

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

اوخی بارداری

نه عزیزم تولدشه🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40