2777
2789
عنوان

پسری که 33سالش باشه عاشق یه دختر 17ساله بشه مشکل داره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 3639 بازدید | 198 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تقریبا یه پسر همسن من من به دختر زیر بیست و خورده ای حتی فکر هم نمی کنم چه برسه ازدواج

ولی من یه اقایی رو دوس دارم که از خودم ۱۵سال بزرگتره

اینجا تنها جاییه که تصمیم گرفتم خودِخودِ واقعی م باشم،چیزی که هرگز هیچ جایی نتونستم.من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم،متاسفانه نه میتونم بهش بگم،نه میتونم کاری کنم.انقد شخصیت آروم و متاسفانه مغروری دارم که نمیتونم...فقط نشستم و نگاه میکنم.دعا میکنم که خودش یه کاری کنه.هرروز به شوق دیدنش از خواب پامیشم.اماده میشم و میرم سرکار.کل روزو لحظه شماری میکنم که شده حتی یه دیقه ببینمش و از کنارم رد شه.دلم بهمین خوشه.از انتظار،از استرس و ترسِ از اینکه یه روز خبر ازدواجش رو بشنوم خستم.از عشقی که شاید یطرفه باشه خستم..برام دعا میکنین که بشه؟؟من خودم برا تک تکتون وقتی امضاتون رو میخونم دعامیکنم.بماند به یادگار ۲۰دیماه ۱۴۰۳

کوچکترین مشکلش پدوفیلیه. حتی با در نظر نگرفتن این مورد هم باز مشکل اخلاقی و شخصیتی داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بحث اختلاف سنی نیست اینکه عاشق یه دختربچه بشه عجیبه

۱۷ سال واقعا وقت مجرد بازیشه

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

عزیزم من ۱۸ و همسرم۳۸ سالشه!

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

قطعا مشکل داره اینو نمیفهمین نا وقتی با هم زندگی کنین اون موقه که از نظر افکاری دیدین متفاوت هستین اختلافات شروع میشه عجولانه تصمیم نگیر

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

ببین الان اوکیه

فکر ۷ ۸ سال بعد رو بکن که پسره ۴۰ سالشه و دختره ۲۴

ینی پسره داره میرسه به میانسالی دختره تازه اوج جوونیشه

منطقی نیس خب

دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚