2777
2789
عنوان

تبی که با شیاف پایین نیاد رو چکار کنیم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 119 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرک خشک کن بهش بده به حرف دکترای لعنتی گوش نکنننننننننبچه اقواممون ۸روز تب داشت ودکتر متخصص عفونی می ...

چون اون موقع عفونت نکرده  متخصص عفونی سواد داره یا تو؟

۳ نفر از رمز این کاربری استفاده میکنن 

یعنی میگید چرک خشکن لازمه ؟؟ابریزش بینی هم سبز نیست رقیقه و بی رنگ گفت پس چرکی نی

به حرف کاربر بیسواد این جا گوش نده واسه ویروس انتی بیوتیک اثر نداره اون درس خونده علمشو داره یا نی نی سایتا 

چون اون موقع عفونت نکرده متخصص عفونی سواد داره یا تو؟

تو واون متخصص

دختر من مریض شد تو ۲روز که تب گرفت بردمش دکتر وهی گفت ویرووسه ویرووسه هیجی نیست روز ۳بردمش بیمارستان عکس ریه گرفتن وگفتن دیر شده ویه روز بستری بود وپر کشید

خدا دکترای بی سواد ولعنت کنه که نمیفهمن تب نشانه عفونته مخصوصا که بعد سرماخوردگی باشه مخصوصا که ۱۰روز قبل یا ۲هفته قبلش مریض بودن وباز دوباره تب گرفتن،اون دکتر خودشو میبخشه؟بعد مرگ دخترم فقط یه حرف بهش زدم دم در قیامت منتظرتم،مدیر اونجا گفت حتی میتونم شکایت کنم وحق با ماست ولی چون آشنا بود گفت حقیقتا به جایی نمیرسه اون شکایت ،دنیای کثیفیه

بله هرکیییییی تب گرفت وبیشتر از ۱روز شد عفونتههههههههههههه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
به حرف کاربر بیسواد این جا گوش نده واسه ویروس انتی بیوتیک اثر نداره اون درس خونده علمشو داره یا نی ن ...

آخخخخخخخ که اگه اون دکتر هم ادعای تو رو نداشت من بچه مو از دست نمیدادم،ببین اینم بدون نیش زدن ودل سوزوندن اینطوری خیلی راحته البته فقط برا آدمهای بی وجدان 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
آخخخخخخخ که اگه اون دکتر هم ادعای تو رو نداشت من بچه مو از دست نمیدادم،ببین اینم بدون نیش زدن ودل سو ...

چه نیشی گلم اون دکتر که دشمن شما نبوده اون موقع عفونت ایجاد نشده و گرنه متخصص عفونی چندین سال درس خونده عفونتو دانشجوی ترم یک پرستاریم تشخیص میده

آخخخخخخخ که اگه اون دکتر هم ادعای تو رو نداشت من بچه مو از دست نمیدادم،ببین اینم بدون نیش زدن ودل سو ...

انتی بیوتیک روی ویروس هیچ تاثیری نداره کتابای تکست پزشکی نوشتن 

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا