2777
2789

لعنت به هرچی ویروس و مریضیه هنوز از ماه پیش سرفه هاش خوب نشده بود ک دوباره از دیشب تب کرده سرفه هاش  شدید تر ... امروز دکتر بردم شربت استامینوفن میدادم ک اثر نداشت میخاستم قبل خواب بروفن بدم ک شوهرم گفت شیاف بهتره واسش گذاشتیم ساعت ۱۱ و نیم همچنان داغه الان بردمش حموم ب هزار کلک و اب بازی یکم اب ولرم رو دست و پاش ریختم فعلا خنکه ولی رو ب داغی میره.. کی بچم خوب میشه پس 😭 دوسال و نیمشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرک خشک کن بهش بده به حرف دکترای لعنتی گوش نکننننننننن

بچه اقواممون ۸روز تب داشت ودکتر متخصص عفونی میگفت عفونت نداره الان باز بررده گفتن گوشش عفونت داره،تبی که برگرده عفونتههههههههههههههه،کاش زمان برمیگشت کاش زمان برمیگشتتتتتتتتتتت

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
چرک خشک کن بهش بده به حرف دکترای لعنتی گوش نکنننننننننبچه اقواممون ۸روز تب داشت ودکتر متخصص عفونی می ...

وای دیگه میترسم از چرک خشکن سه دوره ماه پیش دکترا بهش دادن .. دیگه اخرش ب اسهال استفراغ اقتاد در این حد ضعیف شده بود...امروز مثلا دکتر خپبی بردمش 😭

ببر بیمارستان سرم بزنن با اون سریع میاد پایین بچه های منم بد تب هستن تب برها روششون دیر جواب میده یا اصلا جواب نمیده میبرم سرم میزنن 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ببر بیمارستان سرم بزنن با اون سریع میاد پایین بچه های منم بد تب هستن تب برها روششون دیر جواب میده یا ...

این دو سری اخره ک انقد تب برها دیر جواب میدن وگرنه قبلا با همون پاراکید فوری پایین میومد .. 

میتونی ببری بیمارستان سرم بگیرهسفکسیم دادین؟

ماه پیش امپولشو زد انقدچرک خشکن خورد ک اسهال استفراغ شد ب دکتر امروز گفتم خیلی مصرف داشته خداروشکر چرکخشکن نداد گفت تبش ویروسیه