2777
2789
عنوان

تبی که با شیاف پایین نیاد رو چکار کنیم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 119 پست
وای یا ابوافضل خدا کنه انفولانزا نباشه از دکتره پرسیدم چشه بچم گفت ویروسه همین

شما بجای نگرانی بی مورد ببر بیمارستان اگه قطع نمیشه براش سرم میزنن من پسرم همسن پسر شما بود نمیزاشت سرم بزنیم مجبورا با داییش وهمسرم نگه داشتیم تا بزنن تب قطع نشه خطر ناکه حالا یا ویروسه یا آنفولانزا  یا چرک کرده فرقی نداره باید تبش رو کنترل کنید

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما بجای نگرانی بی مورد ببر بیمارستان اگه قطع نمیشه براش سرم میزنن من پسرم همسن پسر شما بود نمیزاشت ...

خوابه شوهرم اونم سر درد شدید داشت 

الان پاشویه ک کردم بدنش خنکه هنوز

کسایی ک تو خانواده سابقه تشنج دارن بیشتر در خطرنتشنج ارثی هست

نه تشنج ارثی نیست ما اصلا توخانواده نداشتیم با این حال یکی از اعضای خانوادم از نوزادی درگیر بود از تب شدید یا عفونت یا مصرف داروی اشتباهی هست یا هزاران دلیل دیگه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
کی بروفن دادی ؟

ساعت شش و نیم عصر استامینوفن دادم ک با پاشویه تا ساعت یازده شب اوکی بود .. داشت داغ میشد ک خاستم بروفن بدم شوهرم گفت شیاف بزاریم ساعت یازده و نیم

خوابه شوهرم اونم سر درد شدید داشت الان پاشویه ک کردم بدنش خنکه هنوز

باشه بازم مواظب باش برای پاشویه از آب ملایم استفاده کن بعد دستمال رو روی شکم کشاله ران پشت زیر بغل پاها دورانی بکش سریع تر تبش میاد پایین یه پیاز هم حلقه کن بذار کف پاش جوراب بپوشون

سلامپسرت چطوره

سلام بهش دیشب بروفن دادم همچناان پایین نیومد دیگه بردمش حموم پاشویه و اینا تقریبا خنک شده بود اما همچنان تب داشت خلاصه ازین مخلول سرم خوراکی خریدم بهش دادم فعلا تب نکرده دیگه نمدونم باز اخر شب چه فیلمی بازی میکنه 😢