2777
2789
عنوان

حس‌میکنم‌‌ خدایی وجود نداره

272 بازدید | 33 پست

هیجا حضورشو حس‌ نکردم هر چی صداش میکنم بیفایدس 

اگه وجود داشت این همه اختلاف طبقاتی وجود نداش من اینهمه بدبختی نمیکشیدم و حسرت بقیه دوستامو نمیخوردم 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم درک میکنم که ناراحتی، اما چیزای که گفتی دلیل بر نبودن خدا نیست 

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

خب حسرت نخور سختی هم همه میکشن پیامبرمون مگه کم سختی کشید امام علی و .... خدا هست و خدا هست و خدا ه ...

اینایی ک من میبینم هیچکدوم سختی نمیکشن اصا نیمدونن‌غم چیه پول خوب خانواده خوب‌ زندگی‌خوب همچی 🙂

عزیزم عازیزم عازیزم چرا فکر میکنی عدالت نیست مگه نمیبینی ک هممون به یک اندازه غرق تو بدبختیو فقریم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مثلا من دهنم سرویس شده اما لبخند میزنم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

منم ندیدم 

ی جمله هست میگه انسان تنها بود که خدارو آفرید یا خدا تنها بود انسان رو آفرید 

مامی_نور کاربری جدید دوستمه به من پیام ندید اه😐بی حوصلم و بی جنبه لطفا با من درست حرف بزنید و نمک بازی در نیارید چون بیخیال کاربریم میشم و  چیزیکه نباید بشه میشه فهمیدید؟!🙄😐😒🤐

مثلا من دهنم سرویس شده اما لبخند میزنم

ماها تعدادمون کمتر ع اوناس دورو بریا من خیلی شانس دارن همچیشون خوبه حتی خانواده خوب‌ ک حسرتش موند رو‌دلم🥲

ماها تعدادمون کمتر ع اوناس دورو بریا من خیلی شانس دارن همچیشون خوبه حتی خانواده خوب‌ ک حسرتش موند رو ...

هعی خواهر هعی 

سالمی یانه ؟شبا بدون قرص واسپری میخوابی ؟چشات عینک میخوادیانه پاهات چی راه میرن؟با دستات کارمیکنی ومحتاج بقیه نیستی ؟خونه ای داری که سرپناهت باشه ؟غذات سروقت وسه وعده هست ؟و.....اگر بابت تک تک این نعمتا سپاسگزاری کردی خداهم بیشتربهت میده