2777
2789
عنوان

حس‌میکنم‌‌ خدایی وجود نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 33 پست
خانوادم خانوادم بلایی سرم آوردن هر ثانیه آرزوی مرگ میکنم

منم خانواده خوبی نداشتم چهارنفربودیم سه نفرشون معتادبودن فقط من سالم بودم به ظاهر .ولی نه روحم داغون بود از درد وحسرت الان مادرمو بلاک کردم انقدر شر وکثیفه 

منم خانواده خوبی نداشتم چهارنفربودیم سه نفرشون معتادبودن فقط من سالم بودم به ظاهر .ولی نه روحم داغون ...

آرزومه ازشون جدا شم 

رویای بچگیم تا الان 

همیشه بهشون میگم اگه جایی داشتم برم اسم و فامیلمو عوض میکردم و ثانیه ای کنار شما نمیموندم و قطع ارتباط میکردم باهاتون

مامی_نور کاربری جدید دوستمه به من پیام ندید اه😐بی حوصلم و بی جنبه لطفا با من درست حرف بزنید و نمک بازی در نیارید چون بیخیال کاربریم میشم و  چیزیکه نباید بشه میشه فهمیدید؟!🙄😐😒🤐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم بتونی براخودت زندگی کنی .و مستقل وموفق بشی

ممنونم جانم

مامی_نور کاربری جدید دوستمه به من پیام ندید اه😐بی حوصلم و بی جنبه لطفا با من درست حرف بزنید و نمک بازی در نیارید چون بیخیال کاربریم میشم و  چیزیکه نباید بشه میشه فهمیدید؟!🙄😐😒🤐