2777
2789
بخدا بارها خاستم خودکشی کنم دیگ خسته ام روحم شکسته فقط میخام بدونم دلیلش چیه همین چرااااا من ما ۶ تا ...

بخاطر خواهر خودکشی.من یه خواهر دارم هیچ وقت از زندگیش به من نمیگه.زنگ به من نمیزنه.منم عین خودش شدم اصلا بهش زنگ نمیزنم.ولی کینه دارم ازش.و از خدا هم خواستم منو محتاج دستش نکنه.عین جادوگرا میمونه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و

اینهاهمه اش به خاطرحسادت هس خواهشا اینقدرخودتون روناراحت نکنید فقط ازهم دورباشیدوبیخیاا،من دیدم که یه خواهر شوهرهم داشت اما شوهرخواهرش رو وارد خونه اش میکردوچون شوهرخودش معتادبودشوهر خواهرش هم معتادکردوهمیشه به شوهرخواهرش یادمیداده که زنت بدهس اینقدرپرش کرده بود که داشت کاراین دوتا به طلاق میکشید وقتی دیدشوهرخواهرش پشیمون شده و بازنش اهلاقش خوب شده همه جا میگشت میگفت این معتادهس و خانومش رودوست نداره همیشه میومده پیش من غیبت خانومش میکرده.