2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی میخواید سوار ماشین بشید مواظب باشید گربه ای چیزی زیر ماشین یا روی لاستیکا نخوابیده باشه، چون هوا سرده ممکنه تو این قسمتا خوابیده باشن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

اینجا که انقدر هوای حیوونا رو داشتن کنار جاده سگا با هیکلایه بزرگ و ترسناک لم دادن منتظر که مردم براشون غذا بیارن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من برا پرنده ها نون خورد میکنم پای درخت میریزم میرن میخورن

بعد همسایمون دوتاگربه داره ک خیلی وقتا بهشون گوشت مرغ میدم بخورن

ی گربه مشکیم هست ک چندبار بهش گوشت دادم باهام دوست شده

ولی خیلی بد نگام میکنه😐😂

ان شاء الله حقوقمو گرفتم میخوام براشون غذای مخصوص گربه بخرم

اینجا که انقدر هوای حیوونا رو داشتن کنار جاده سگا با هیکلایه بزرگ و ترسناک لم دادن منتظر که مردم برا ...

نه در این حد خوب نیست

سگای ولگرد تا به حال تعداد زیادی از پلنگا رو کشتن💔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه در این حد خوب نیست سگای ولگرد تا به حال تعداد زیادی از پلنگا رو کشتن💔

آره دیگه تغذیشون خوبه خیلی تولید مثل میکنن انقد زیاد شدن آدم جرأت نمیکنه بره بیرون 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش