2777
2789

سه سالشه تا دوسالگی که بزور شب با شیر می‌خوابید از شیر ک گرفتمش دیگه شبا همش مشکل دارم الان چندماهه عصر نمیخوابونمش که شب زود بخوابه شب ساعت ۹ خاموشی میزنم بخدا ی چایی نمی‌خورم تلویزیون خاموش برق ها همه خاموش دوساعت تمام دراز می‌کشه نمی‌خوابه قصه میگم هرکار میکنم نمی‌خوابه انقد بهش میگم بخواب و اصرار میکنم که ۱۱ ب بدبختی خوابه دیگه اونموقع خودم اصلا جون ندارم ی چایی بخورم بعدشم عذاب وجدان میگیرم چون دخترم اصلا خوابش نمیاد من ب زور داد هوار میخوابونمش....اگر عصر بخوابه شب ۱ خوابه ولی نه ب داد و هوار اگر عصر نخوابه ۱۱

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر دیرتر خاموشی بزنم اینم دیر تر می‌خوابه 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمم اصلا کمکم نمیکنه اصلا اصلا فقط میشینه چایی میخوره قلیون می‌کشه نگاه گوشی می‌کنه و میگه گناه داره بزور نخوابونش انگار ن انگار منم آدمم خسته میشم میگه تو که کاری نمیکنی ک خسته بشی

ظهر ها نخوابونش شام غذا زیاد بده

نمیخوابونمش که

خواهر زداه من دو سالشه ساعت ۱۱ ،۱۲ شب به زور مامانش میخوابه

دختر من پارسال ک دوسالش بود شب ساعت دو و سه میخوابیذ

بابا ولکن خواهر

خواهرزاده من تو این سن ساعت۱۲.۱ میخابید حتی خواهرم زودتر میخابید میگفت ساعت خوابش ب من مربوط نیست از اونور صبح دیرتر بیدار میشد

خودش به مرور درست میشه الان ک میرن مدرسه ۱۰.۹ میخابن