2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم امامن چون خاهرم زیاداخلاقش باهام خوب نیست درکت کردم وعجیب نبود برام

یباریکیو دید گف واااای چ خوشگله خانمه

گفتم وای تو ک خوذت خیلی خوشگلتری حتی خوشگلتر اون

بهم گف کاش تو مث اون بودی

قلبم ترکید

این ی دونشه هااااا

ضمناخاهرم از بزرگتره و متولد64

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

اسی مشکل از تو نیست مشکل از اون آدم سمی و روانیه تو به خودت نگیر 

و چیزیه که از کنترل تو خارجه پس سعی کن خودتو درگیرش نکنی چون فرقی به حالت نمیکنه جز اینکه اعصابت خورد می‌کنه 

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

بخدا بارها خاستم خودکشی کنم دیگ خسته ام روحم شکسته فقط میخام بدونم دلیلش چیه همین چرااااا من ما ۶ تا ...

خاک برسرش 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

ببین این آدما همه جا هستند 

من همیشه میگم خواهرشوهر و مادرشوهر هرکاری کنند مردم هستند چون برام عزیز نیستن برام مهم نیستن چه رفتارای بدی داشته باشن 

اما خواهر و مادر خودم وقتی باهام مث غریبه رفتار میکنن و با حرفا و غیبت ها وتهمت ها و رفتارشون دلمو میشکنن دلم به درد میومد دقیقا حالتو درک میکنم 

اما چاره چیه چرا میخوای خوب بودنتو ثابت کنی کاری که من سالها کردم، به کی ثابت کنی؟ به کسایی که اصلا نمیخوان ببینن تو خوبی؟ همین خوب بودن و بی حاشیه بودن باعث حسادتشون میشه، دیگه سعی نکن خودتو به کسی ثابت کنی 

مثل من دوری کن و بسپر به خدا

به خاطر سلامت روان خودت هم که شده تمام رفتاراشونو نادیده بگیر به زندگیت و خونواده ات برس

اونا هيچ وقت عوض نمیشن هرگز

قرار هم نیست تو وقت و زندگیتو بذاری تا اونارو آدم کنی

به این شب عزیز خواهرایه منم اینجورین هزار بار شنیدم پشت سرم حرف میزنن خدام شاهده هیچ وقت بدیه اون یکی خواهرمو به این یکی نمیگم خوشمم نمیاد از اینکار اما بازم غییتمو میکنن هزار بار دلموشکستن هرموقع یادم میافته چیا گفتن تا خود صبح گریه میکنم .دلم نمیاد نفرینشون هم کنم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.