2777
2789
عنوان

امام حسین بیشتر حاجت میده یا امام رضا 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی زیر قبه اش:)؟

جلوضریحش کربلا اونجا زیر گنبدش میشه🥺

دلم هوایی شد 

من پسرمو‌ همینجوری گرفتم از خدا ۴ سال این در اون در زدم دکترا جوابم کرده بودن میگفتن برو آی وی اف رفتم اربعین 

مامانم زیر قبه امام حسین خیلی دعام کرد دوماه بعدش باردار شدم

جلوضریحش کربلا اونجا زیر گنبدش میشه🥺دلم هوایی شد من پسرمو‌ همینجوری گرفتم از خدا ۴ سال این در اون د ...

اخی:))) 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

امام رضا عشقه خیلی مهربونه همیشه حاجت داده بهم اگرم نداده یه بار قطعا به صلاحم بوده و صلاح رو هم بعد از چند ماه متوجه شدم❤

امام زمان هم همیشه نتیجه گرفتم واقعا💚 

امام حسین رو حاجت خواستم آقا ندادن .. 

ببین اسی هر کی با یه امام میتونه انس بگیره و حاجت بگیره ناامید نشو مثلا امام حسین به من حاجت ندادن به یکی دادن امام رضا همین طور .. بگرد ببین با کدوم امام انس میگیری وگرنه همه از یک نور هستن و این نور متصل به خداست ..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
برای امام زمان چیکار میکنید همون معمولی حرف میزنید؟

اره خیلی عادی میگم یا امام زمان فلان مشکلم حل بشه برای حاجتم دعا کن پیش خدا،بعد براش صلوات واینا میفرستم

بعد درکل هم بیادشم هرجا اسمش بیاد یا ببینم زود صلوات وذکرمیگم

خیلی بهش اعتقاد دارم که برای حاجتم دعا میکنه

امام رضاجانمم همینطور خیلی حاجت میده 

جدیده کدوم امام حاجت میده چیه توکل کن بخدا امام ها واسطه ان عزیزم اول خدارو در نظر بگیر بعدم بگو مثلا یا فاطمه زهرا دعام کن من روزی مثلا ۱۰۰صلوات برات میگم مگه میشه امام با امام فرق داشته باشه از دست شماهاااااا

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

بسم الله چرا امروز نی نی سایت اینجوریه مگه اصن فلسفه وجود امام اینه که حاجت بده؟

نه قطعا .. ولی خود ائمه گفتن حتی نمک سفرتون رو هم از ما بخواین .. انقدر خوب هستن که به ما هم حاجت میدن 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اینو بدونیین تا چیزی ب صلاحتون نباشه نمیشه که ب زور از خدا بخواین فقط از خدا بخواین خیرشو بهتون بده خودش قربونش برم بهترینارو سر راهمون میزاره انشاالله

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️