2777
2789
عنوان

امام حسین بیشتر حاجت میده یا امام رضا 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 44 پست
شفا دهنده خودتی.

🥲

#اکیپ جذابای‌‌ سایت😅🥰🤍 بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم.(۱۶ سالمه ولی همه دور و بریام‌ و حتی تو سایت میگن تراپیست خوبی میشم:)سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط امام حسین صدا می کنم همه اما هارو دوست دارم اما امام حسین یه چیز دیگه

جوابت میده :)؟ چجوری باهاش رفیقی که حاجتت میده 🙂

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
برای امام زمان چیکار میکنید همون معمولی حرف میزنید؟

اره با سماحت و التماس میگم بابا توروخدا این مشکل منو حل کن. کلییی قسم میدم دیگه آقا تو رودروایسی میمونن😂🩷

در طول روزم سعی میکنم به یادشون باشم

اره با سماحت و التماس میگم بابا توروخدا این مشکل منو حل کن. کلییی قسم میدم دیگه آقا تو رودروایسی میم ...

ای جانم 🤣😍😍😍

امام حسین زیر قبه ش دعا مستجابه به شش ماهه ش قسمش بدهامام رضا رو به جوادالائمه ش قسم بده انشاالله حا ...

یعنی چی زیر قبه اش:)؟ 

جوابت میده :)؟ چجوری باهاش رفیقی که حاجتت میده 🙂

من خودم برا اولین بار ک رفتم راهیان نور یه جایی برنمون اسمش یادم نیس نزدیک ترین منطقه به مرز عراق بود، دیگه همونجا ک سلام دادیم به امام حسین من قلبم یه جوری شد که ای کاش این همه راه اومدیم بشه زیارتم بریم(چون تاحالا قسمت نشده برم)

هیچی دیگه از اون موقع انگار که امام حسین مهرشو تو دلم انداخته باشه بی تاب میشم برای حرمش یا اسمش میاد روضه شو میشنوم خییییلی گریه م میگیره. منی ک هییچوقت تو هییچ روضه ای گریه نمیکردم