2777
2789
عنوان

بخاطر خوراکی نخریدن باهاش کات میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 40 پست
از طرفی میگم نکنه بهانه بچگانه ای باشه ولی بازم میگم اینکه براش اهمیت نداشتم و اولویت نبودم مسئله مه ...

بچگانه که هست و ممکنه خستش کرده باشه

ولی خب ایشونم خودشو نشون داده دیگه

تموم کنید بهتره، بعدا اخلاقای گندش بیشتر رو میشه و بیشتر اذیت میشی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دقیقا بهانه ست چون مشکل اونم خوراکی خریدن نیستوقتی رستوران خوب میبرتت میتونه واست خوراکی هم بخره ...

ببین مسئله پول خوراکی و این چیزا نیست 

من همون تایمی که بهش گفتم برام خوراکی بگیر رفتم کافه! فقط میخواستم ببینم بهم توجه میکنه یا ن ! آیا اهمیتی میده یا ن . 

خودش میگفت بریم بیرون برات همه چی میخرم ولی آدمی نیستم چیزی برات بگیرم 

اگر منو میبره رستوران گرون چون از قبل دیده وضع خانوادگیم چطوره خودم کجاها میرم ... از طرفی حس میکنم خسیسه قبلا میگفتم حتما نداره و منم هیچی ازش نمیخوام حتی ی شاخه گل ! ولی این اولین باری بود که ازش خواستم آخه ی چیپس و لواشک مگه جقدر میشه که نداره؟ 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
اره والا باید ناراحت بشی.من بودم ناراحت میشدم.جواب تلفنشو نده تا ببین عکس العملش چیه.یباره کات نکن.ش ...

تصمیمم همینه دیگه کلا جواب تلفن و پیامشو نمیدم 

میخوام بزارمش کنار

من که فک میکنم دلیلت بچگونس،

فک کن دلیل جداییت باشه که برام خوراکی نمیخره (در حالی که رستوران و کافه و ... می‌بره)

من تا حالا هیچوقت از شوهرمم (عقدیم) نخواستم واسم خوراکی بخره بیاره خونمون خب چه کاریه خودم میرم میگیرم!

ببین مسئله پول خوراکی و این چیزا نیست من همون تایمی که بهش گفتم برام خوراکی بگیر رفتم کافه! فقط میخو ...

به خواسته خودتم باید نگاه کنی دیگه

مگه بچه ای که بخوای با خوراکی خریدن و نخریدنش اهمیت دادنش به خودت رو بسنجی؟ 

اگه مسئله پول و خوراکی نیست پس چرا انقدر کارش بهت بر خورد؟

توجه کردن به یه نفر یعنی فقط توجه کردن به خورد و خوراکش؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ارزش آدما به خوراکی نیست در ضمن آدم حتماً نباید چون تو خونه باباش همه چی دیده از پسری که هیچ تعهدی ب ...

عابر بانکم شده؟؟؟ اتفاقا همه دوستام منو مسخره میکنن چون من ۱۰ برابر براش جبران کردم 

کادو گرفتم 

هفته ای ۳ بار غذا براش درست کردم من دانشجوعم هر ۱ وعده غذا حداقل ۵۰۰ تومن برام افتاده سنگ تموم گذاشتم براش با اینکه تو خوابگاهم 

اگر قرار بر این چیزا باشه حالا حالاها باید خوبیای منو جبران کنه 

اون حتی ی شاخه گل برام نگرفته ولی من چند بار براش کادو گرفتم . دختری نیستم که ی پسر خرجمو بده !!! اولین بار بود ازش خواستم برام خوراکی بگیره ... اولین بار!! 

به خواسته خودتم باید نگاه کنی دیگهمگه بچه ای که بخوای با خوراکی خریدن و نخریدنش اهمیت دادنش به خودت ...

میگم که بحث خوراکی نیست 

حرفم اینه که اهمیتی نداد بهم و برگشت گفت من نمیتونم نیم ساعت معطل شم برم سوپری برای تو خوراکی بگیرم!

میگم که بحث خوراکی نیست حرفم اینه که اهمیتی نداد بهم و برگشت گفت من نمیتونم نیم ساعت معطل شم برم سوپ ...

خب مگه دروغ میگه؟

ادما که نوکر بی جیره و مواجب ما نیستن امر کنیم برن واسمون هر کاری که دستور دادیم بکنن بیان

اسنپ فود هم همین کارو انجام میده

پس جایگاه این آدم تو زندگی تو چیه؟ به این فک کردی؟ که اون الان با خودش چی میگه؟ نمیگه من واسه این آدم چی ام؟ 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دوست  پسر  که  هیچ  ولی شوهر  آدم   پدر  آدم  نیست  که  ناز  بکشه  از  این  کارا  دست  بردارید

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عابر بانکم شده؟؟؟ اتفاقا همه دوستام منو مسخره میکنن چون من ۱۰ برابر براش جبران کردم کادو گرفتم هفته ...

ببین به حرف اونایی که کارتو تأیید میکنن گوش نده فردا پسره اگه بفهمه دلیل کم محلیت یا کات کردنت چیه علاوه بر اینکه یه دل سیر بهت میخنده بلکه همچین میره پشت سرشم نگاه نمیکنه 

خودت داری میگی بیرون بودنی میبرتت رستوران های گرون حتی پول اسنپتم میده ، اینکه بخوای بخاطر شکم ارزش خودتو بسنجی خیلی بچگانست ، دوتا خوراکی دلت خواسته پاشو برو بخر بخور ، توی جاده گیر نکردی که بهش زنگ بزنی و نیاد و بهت حق بدیم ، طرز فکرتو گسترده کن زندگی چیپس و پفک نیست ارزش آدما هم بخاطر شکم نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب مگه دروغ میگه؟ادما که نوکر بی جیره و مواجب ما نیستن امر کنیم برن واسمون هر کاری که دستور دادیم بک ...

حرف شما هم غیرمنطقیه ! منم تعهدی به ایشون ندارم ولی امتحان داشتم و فهمیدم که شام نداره بلند شدم براش غذا درست کردم بردم آیا من نوکر ایشونم؟؟؟ مشخصا از روی علاقه و محبتم بوده

حرف شما هم غیرمنطقیه ! منم تعهدی به ایشون ندارم ولی امتحان داشتم و فهمیدم که شام نداره بلند شدم براش ...

افرین

پس خودت خواستی

اون ازت نخواست

زنگ نزد بهت امر کنه بگه پاشو برام غذا بپز بیار

اونم اگه بهت امر میکرد میگفتی من مگه علاف تو ام ۲ ساعت وقت بذارم برم غذا بپزم واست بیارم

ببین به حرف اونایی که کارتو تأیید میکنن گوش نده فردا پسره اگه بفهمه دلیل کم محلیت یا کات کردنت چیه ع ...

من نمیدونم چرا متوجه منظور من نمیشید . بحث من چیپس و پفک نیست ! من حرفم ارزشیه که برام قائل نشده 

بهم میگه من نمیتونم نیم ساعت معطل شم برم برات خرید کنم ولی برای رفیقاش میره!!! یعنی من به عنوان کسی که دوسش داره اونقدری اهمیت نداشتم که نیم ساعت از وقتشو بهم اختصاص بده