2777
2789
عنوان

اگه زن داشتید زنتون در حد چت عادی با کسی که

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 85 پست
خب کی باور میکنه این و ؟فکر کن جریان بر عکس بود مثلا همسرت با یه شخصی صحبت می‌کرد و میگفت حسم مثل خا ...

ببین دیگه بعد از چند سال زندگی میفهمه حرفش راست بوده یا دروغ بعدم زنه نمیدونه که اون مرده ممکنه حس داشته باشه

با چوب مسواک کتک میزنن . چوب مسواک نرم هستش . و در ضمن کتک جوریه که قرمز نشه بدن

😂

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تجربه خوبی داره این سایت .

ساعت شیش صبح پای درد و دل ناموس مردم میشینی تجربه کسب کنی؟ #خاله_زنک

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تجربه خوبی داره این سایت .

من مخالفم این تایپیک هستم یعنی به نظرم کار اشتباهیه

ولی به قول خودت

چت کردن با شخص دیگه و شنیدن درد و ول و حل کردن مشکلاتش خب تجربه خوبی می‌ده به اون زن! 😔

خدارو هزار هزار مرتبه شکر که زن نداری خودت داری میگی طفلک گناه دارهپس اخلاقت رو رفتارت رو درست کن لا ...

یعنی به عنوان کیسه بکس ازش استفاده نکنم هر موقع بی حوصله شدم 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

من مخالفم این تایپیک هستم یعنی به نظرم کار اشتباهیهولی به قول خودتچت کردن با شخص دیگه و شنیدن درد و ...

باشه کلا رفتم برا همیشه یا حق

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

چنداشته؟ اگه نوجونی که مطمئنم هستی حس آدم متاهل فرق داره ومطمئن باش نه هیچ زنی نه هیچ مردی ازاین مسئ ...

من که نمیگم الان شوهرش عادی نگاه کنه ولی میشه با صحبت و رفتار و اینا با زنش صحبت کنه و درستش کنه بگه انقد ساده نباشا و...

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

😐

انشاالله یه زنی بگیری که ورزشکار باشه 

و به عنوان کیسه بکس ازت استفاده کنه

قشنگگگ معنی کیسه بکس رو متوجه بشی 

چرا آخه شوهرتون رو نمیخواین ولش کنید برید طلاق بگیرین بعد برین با یکی دیگه 

این توجیهات که دایی و عمو و فلان چیه خنده داره واقعا ،هیچ مردی این توجیهات رو قبول نمیکنه و میفهمه چی به سرش اومده

ای بابا ناراحت شدم که😂😔بمون تروخدا 😏😒

نه وقتی بین بودن و نبودنم فرقی نباشه . نبودنم رو انتخاب میکنم چون احترام به بودنم گذاشتم . در ضمن خاله زنگ بهم گفتن .

من صحبت عادی را خیانت نمی‌دونم .اما به نظر من ته همه این درد و دلا می‌کشه به وابستگی عاطفی و به جاهای خوبی نمیکشه .چون کسی که زندگیش مشکل داره خلأ زیادی حس می‌کنه و خب وقتی توجه و دلسوزی که از همسرش میخواد و نمیگیره از کسی دیگه بگیره خواهی نخواهی در دراز مدت علاقه مند میشه به اون شخص 

والا نمیدونم

صورت خوشی نداره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

مامانتون کیسه بوکس بودن و مورد خشونت پدر قرار میگرفتن که همچین تصوری پیدا کردید از زندگی متاهلی؟

مثلا به شخصه اگه من کیسه بوکس فرض شم مطمئنم خانوادم طرف رو توالت فرض میکنن(دور از همسرم)

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد