2777
2789
عنوان

قرص خوردم🖤

364 بازدید | 35 پست

نه اونقدر ک بمیرم . نه اونقدر که بتونم فردا پاشم . سپردم به خدا چون میدونم خودکشی ادمو راحت نمیکنه

نی نی یار اگ‌ پاک‌ کنی حلالت نمیکنم

یماهه هرشب قبل خواب با گریه میخوام

روز هم با حس از گور بلند شدن بیدار میشدم ک فقط دارو بخورم دوباره بخوابم

هیچکی تو خونه نمیفهمه هرشب چه اتیشی تو دلمه هرشب چقدر عر میزنم چقد به خدا التماس میکنم

هم برا خانوادم

هم برا دل خودم

هم برا اینده بگ ا رفته مون . چه مادی چه عاطفی . چه خانوادم چه دوستامو خودم

من خیلی به خدا امید و توکل داشتم

یجوری همه چیو سپردم بهش که انگار میدونستم درست میکنه همه چیو

حتی یه نشونه هم نفرستاد واس درست کردنش

حتی بدترم شد

من باعث بدتر شدن نبودم

ولی دامن منم گرف

خستم خیلی خسته هیچی نمونده که بهش امید داشته باشم

این امید یکی دوماهه نیس . امیدی بود که سه سال داشتم

همیشه مراقب خودم بودم

عاشق خودم بودم

چون میدونستم خدا خلقم کرده واس روزای خوب . امید داشتم به روزای خوب که دیگه توش هیچ تنش و عذابی نکشه

از تهه دلم دعا میکنم امشب بمیرم

برم پیش خدا

مامان بابامم دوسم دارن ولی جز عذاب چیزی واسشون نداشتم

زندگیمو اول ساختن پر از عشق و زیبایی . بعد بمرور اتیشش زدن . هی بدتر کردن . هی بنزین ریختن رو اتیش

میبخشمشون چون عزیزترینامن

اگرم باز زنده بمونم فقط واس اوناس

بدنم یه حالت عجیبیه . سبک . خلسه . ولی از تو داغون

لباس خوشگل پوشیدم . عطر و تینت زدم که اگ مردم حداقل چندش نباشم

مامانمم امشب خودش گفت من پر خشم و کینه و نفرت های قدیمی ام که سرباز کرده کاری به کارم نداشته باش

بابامم گوشه گیر و منزوی شده

شاید کلا ۵ دیقه اونم با غر حرف میزنیم با هم

دوستامو نمیخوام ناراحت کنم واس همین زیاد چیزی نمیگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیچاره مامان و بابات

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

با مرگ خودت فقط قاتل خودت نیستی بلکه تو این شرایط قاتل مامان و بابات هم میشی

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

دختر خوب مواظب خودت باش . نزدیک اذانه وقتشه که دعا کنی . قبل از نماز صبح 1رکعت نماز وتر بخون تو قنوتت دنیوی بخواه از خداوند انشالله که مستجاب میکنه 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

با مرگ خودت فقط قاتل خودت نیستی بلکه تو این شرایط قاتل مامان و بابات هم میشی

نمیخوام خودمو بکشم چون میدونم بعدشم باز عذابه . زیاد قرص نخوردم . ولی حاله مرگ دارم . دلم مردن میخواد

دختر خوب مواظب خودت باش . نزدیک اذانه وقتشه که دعا کنی . قبل از نماز صبح 1رکعت نماز وتر بخون تو قنوت ...

هر شب میکردم تا همین دیشب

هر شب همین ساعتا یساعت با خدا حرف میزدم

نماز و دعا

شکرگزاری

ولی گوش نداد بهم

فکر کردی دنیا برای ما آسون میگذره هر کی رو که میبینی داره سختیایی رو تحمل می‌کنه، قرار نیست با هر سختی پا پس بکشی.

تو قوی تر از این حرفهایی دست بزار رو زانوهات و به خدا توکل کن. الان وظیفه تو بر واداشتن ستون خونه تونه. چشم امید خونه الان تویی. پاشو برو دو رکعت نماز صبر بخون و نماز صبح بخون بعدش برو با همین زیباییت سفره صبحانه رو بنداز و خانوادت رو دورش جمع کن

دختر خوب مواظب خودت باش . نزدیک اذانه وقتشه که دعا کنی . قبل از نماز صبح 1رکعت نماز وتر بخون تو قنوت ...

چقدررررر حس و انرژی مثبت دارید شما

التماس دعای ویژه🌸🌸

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
هر شب میکردم تا همین دیشبهر شب همین ساعتا یساعت با خدا حرف میزدمنماز و دعاشکرگزاریولی گوش نداد بهم

مگه گرو کشیه دخترم ،تو برای آرامشش برای خود خدا بکن و نتیجه رو بسپار به خدا اون اراده کنه به چشم بر هم زدنی درست میشع

تو که زنده میمونی ولی بذار من یه چیزی بهت بگم... طولانیه ولی بخونش! 

دیدتو تغییر بده
تصور کن اون موجود های کوچولو درون بدنت رو! 
اون سلول ها که دارن کارشونو انجام میدن تا چیزیت نشه قلبت که منظم میتپه و... 
واقعا دلت اومد همچین کاری انجام بدی؟ 
تو در واقع نه تنها جون خودت رو، بلکه جون چند موجود رو میگیری که با عشق در حال خدمت به توان.... دیگرانو نادیده بگیر، خودت رو دوست داشته باش تا زندگی برات سخت نگذره
من خیلی خوب درک میکنم حال الانت رو چون چشیدم
چندین بار اقدام به خودکشی کردم
از خودم نفرت داشتم از خدا از پدر مادرم و هرچیزی که فکرشو کنی... 
از همه چیز نفرت داشتم ولی بازم ته دلم امید داشتم که درست میشم... فقط یه شب رو به اسمون التماس کردم که خدایا! تغییرم بده... مگه تو افریننده من نیستی؟ مگه نمیگی دوستم داری؟ خواهش میکنم این عذابو تموم کن... بذار بمیرم، یا افکارمو عوض کن... من دیگه نمیتونم قوی باشم... 
بعد چند روز انگار واقعا معجزه شد! 
دیگه ادم سابق افسرده نبودم!
برعکس شده بودم یه ادم منطقی که به همه چیز عمیق فکر میکنه... 
همین افکار باعث شد جذب چیزایی بشم که منو دوست دارن
مثل خدا، بدنم و.... از ادمای سمی دوری کردم چون دیگه ارزش خودمو فهمیدم... 
شروع کردم به پاکسازی چاکراهام، مدیتیشن و رقص و خلاصه هرکاری که حالم باهاش بهتر میشد و روز به روز بهتر شدم.... 
الان حتی اگه تو بدترین شرایطم قرار بگیرم فکرم سمت خودکشی نمیره و این به خاطر رشد افکاریه که داشتم و اعتمادی که به خدا دارم و میدونم پایان هر سختی اسانیست... 
منو خدا دیگه خیلی خوب همو شناختیم😅
اون هی سعی میکنه امتحانم کنه، شاید بعضی وقتا ناامید بشم ولی تهش باز به سمت خودش برمیگردم و قشنگ ترین لحظه اش اینجاست که حتی اگه خطاکارم باشم منو میپذیره 🫠
توهم به سمت کارایی که من گفتم برو
با خدا حرف بزن
باورش داشته باش حتی اگه ناامیدی
چاکراهاتو پاکسازی کن
کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنه حتی اگه حوصلشو نداری باور کن مثل من تغییر میکنی و افکارت عمیق میشن و قدر خودتو بیشتر میدونی... 
دختر یه بار بیشتر تو این دنیا زندگی نمیکنی، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره، سعی کن خوش باشی تا بهت خوش بگذره:) ببخشید طولانی شد، چون خودم تو این شرایط بودم واقعا دوست داشتم حتی اگه حرفام یه درصد اثر دارن برات بازگوشون کنم💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فکر کردی دنیا برای ما آسون میگذره هر کی رو که میبینی داره سختیایی رو تحمل می‌کنه، قرار نیست با هر سخ ...

سه چهارسال شد . جون کندم با همین کارا ک بتونم سرپا وایستم . نشد

نمیخوام خودمو بکشم چون میدونم بعدشم باز عذابه . زیاد قرص نخوردم . ولی حاله مرگ دارم . دلم مردن میخوا ...

دمت گرم  میدونستم قوی تر از این حرفهایی، چند وقته که از خدا طلب حاجت داری؟

فقط آخرش 😂

دخترجان فکر کردی با این کارا همه چی حل میشه؟

یا خدایی نکرده میمیری و نهایت چهل روز برات عزاداری میکنن و بعد به خاطره ها میپیوندی ، یا ناقص میشی میفتی گوشه خونه و اون موقع با منت یه چیکه آب میدن دستت 

یه آدمایی هستن مشکلاتشون هزار برابر بیشتر از توعه ولی هیچوقت خودکشی نکردن ، یادت باشه اونی که به تو جون داده همونم حق داره جونتو بگیره خودت حق نداری این کارو کنی 

هر مشکلی راهی داره ، به قول معروف شد شد نشد به جهنم ، بیخیالی طی کن زندگی کن هیچکس مهمتر از خودت نیست ، همیشه دنیا بر وفق مراد ما نیست گاهی خلاف میل ما میچرخه برنده اونیه که بتونه خودشو وفق بده ، درست مثل یه کشتی وسط طوفان ، وقتی یه کشتی وسط طوفان گیر میفته خودشو با موج ها وفق میده تا وقتی دریا آروم بشه ، اگه با دریا لج کنه غرق میشه 

به حرفام فکر کن و بچه نباش 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫