2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم فیلم میدیدم باید با فیلم حتما ی چیزی بخورم و تا پایان فیلم داشتم میخورم ۳ قسمت دیدم از ساعت ۱۰ ...

🤣🤣🤣🤣ناپرهیزی  کردی 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
قرمه سبزی چون ساعت ۸ با شوهرم از سرکار اومدیم آنقدر خسته بودیم گرفتیم خوابیدیم حالا رفتم ی دوش گرفتم ...

ازخستگی آجی خوابت نمی‌بره 

یکم خودتو سرگرم کن شاید خوابت بگیره 

اینجوری واقعا خسته  می شی

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

نوش جااان 

دلم قرمه سبزی خواست 💔😋😅

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من همین الان خوردنم تموم شد دارم میترکم😂مثلا امروز رژیم بودم😂ی چیپس ی پفک ی پاستیل ی ساندویچ ی نوش ...

بی زبون 😂

فقط همین چیزی نخوردی خو 😂

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

منم الان دارم میخورم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy