2777
2789
من همین الان خوردنم تموم شد دارم میترکم😂مثلا امروز رژیم بودم😂ی چیپس ی پفک ی پاستیل ی ساندویچ ی نوش ...

به به چه رژیمی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر هنوز رژیم بودی خوشگلم

داشتم فیلم میدیدم باید با فیلم حتما ی چیزی بخورم و تا پایان فیلم داشتم میخورم ۳ قسمت دیدم از ساعت ۱۰ تا الان یکسره دارم میخورم تازه تموم شد😂😂😂😂

♡♡
داشتم فیلم میدیدم باید با فیلم حتما ی چیزی بخورم و تا پایان فیلم داشتم میخورم ۳ قسمت دیدم از ساعت ۱۰ ...

بخور بابااا نوش جوووونت بیخیال رژیم لذتشو بردی😋🤤☺️😌😉

فیلم چی می‌دیدی حالا 

دیر وقت شام نخور خوب نیست اصلا

تازه الان ب شوهرم میگم بیا موهامو سشوار بکش میگه حسش نیست😐من بخاطر سشوار بیدارش کردم شام بخوریم ک موهامو سشوار کنه چون فرداشب مستقیم از سرکار میخایم بریم مهمونی گفتم وقت نمیشه دیگه امشب سشوار کنه 

و من که رژیممممن😭😭

از صبح فقط یک لیوان چای و یدونه نارنگی و یک لیوان قهوه خوردم...شب هم یه برش پیتزا که چون حالت تهوع داشتم بالا اوردمش🤦🏼‍♀️ 

گشنمه ولی نه میخوام غذا بخورم و نه خوابم میبره... فردا هم باید ۷ صبح سرکار باشم😕

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...