2777
2789
من همین الان خوردنم تموم شد دارم میترکم😂مثلا امروز رژیم بودم😂ی چیپس ی پفک ی پاستیل ی ساندویچ ی نوش ...

به به چه رژیمی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر هنوز رژیم بودی خوشگلم

داشتم فیلم میدیدم باید با فیلم حتما ی چیزی بخورم و تا پایان فیلم داشتم میخورم ۳ قسمت دیدم از ساعت ۱۰ تا الان یکسره دارم میخورم تازه تموم شد😂😂😂😂

♡♡
داشتم فیلم میدیدم باید با فیلم حتما ی چیزی بخورم و تا پایان فیلم داشتم میخورم ۳ قسمت دیدم از ساعت ۱۰ ...

بخور بابااا نوش جوووونت بیخیال رژیم لذتشو بردی😋🤤☺️😌😉

فیلم چی می‌دیدی حالا 

دیر وقت شام نخور خوب نیست اصلا

تازه الان ب شوهرم میگم بیا موهامو سشوار بکش میگه حسش نیست😐من بخاطر سشوار بیدارش کردم شام بخوریم ک موهامو سشوار کنه چون فرداشب مستقیم از سرکار میخایم بریم مهمونی گفتم وقت نمیشه دیگه امشب سشوار کنه 

و من که رژیممممن😭😭

از صبح فقط یک لیوان چای و یدونه نارنگی و یک لیوان قهوه خوردم...شب هم یه برش پیتزا که چون حالت تهوع داشتم بالا اوردمش🤦🏼‍♀️ 

گشنمه ولی نه میخوام غذا بخورم و نه خوابم میبره... فردا هم باید ۷ صبح سرکار باشم😕

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...