2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ژن خوب 

بعضیا به اون صورت به بهداشت دهان و دندان نمیرسن ولی دندونای سالمی دارن

بعضیا هم بر عکس دائم مسواک ، نخ دندون و دهان شویه همیشه هم دندونپزشکی هستن😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من قند و شیرینی و محصولات کارخونه ای رو حذف کردم،با وعده ی نهارم پیاز میخورم،روزی دو بار نخ دندان و شب ها با دقت مسواک میزنم،نوشیدنی شیرین و آبمیوه و چای داغ کلا نمیخورم،عرق نعنا تو دهنم میچرخونم

تا حدودی بستگی به جنس دندون داره اخه من دیدم مثلا یکی از دوستام که مراقبت های لازم رو انجام میده اما تند تند کارش به دندون پزسکی می کشه کلی از دندون هاشو مجبور شد درست کنه.خودش گفت جنس دندونامون خانوادگی و فامیلی اینطوریه متاسفانه

من خودم خداروشکر کلا ۲ تا درست کردم و دندونام اوکی هستن کار خاصی انجام نمی دم فقط مسواک

نخ دندان هم نمی کشم🥲تنبلی می کنم اگه بکشم خیلی بهتره ولی به هر صورت بخاطر میله ثابتی که پشت دندونامه بعد از ارتودنسی دکتر گذاشته،بین اکثر دندونام نخ نمی ره

دندون هام سالم نیست ولی رسیدگی خیلی میکنم

روزی دوبار مسواک میزنم و نخ دندون

ببین گلم من ی تایمی دندون هام همش خراب میشد بعد هاکه ازمایش دادم دیدم ک ویتامین دی بدنم کمهدی ک کم باشه کلسیم جذب نمیشه و درنهایت باعث خرابی دندان وشکننده شدن استخوان میشه 

اگ همش رسیدگی میکنی و باز خرابه دندون هات برو ازمایش کلسیم و دی بده

و اصلا ممکنا ک ارثی باشه

کاربری دست من و دوستمه

هرشب قبل خواب مسواک بزن و حتی رو زبونتم مسواک بزن، مسواکتو به هیچ عنوان داخل حموم یا دستشویی نگه ندار چون کلی میکروب میگیره که دندوناتو خراب می‌کنه و سعی کن میخک بخری مثل آدامس هرروز یدونه بجویی قورت بدی محاله دندونت خراب بشه با این روال