2777
2789
عنوان

موندم از دست این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا دانشجوامالان شرایطش بد نیسبعدش خونه زندگی تشکیل دادیم همه حقوقش میره پای مخارج روزمرهبا چی پس ا ...

نمیدونم بنظر من شرایطش واسه شروع خوبه، شرایط زنرکی حال شما رو نمیدونم 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حالا یبارم که یه دختر آینده نگر پیدا شه که طبق احساساتش تصمیم نمیگیره شما بکوبونینشخب راست میگه بنده ...

آینده نگری زمانی خوبه ک از طرف بیگاری نکشی. خب این پایه حقوقشه اگه نمیشه رهن کرد خب بگه نمیخام نه اینکه طرف تراکتور زمان باشه

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
یه شیفت دیگه نمیرهمیتونه تو خونه کار کنه

میخای شبا هم بیدار باشه برای توقعات تو کار کنه 😐 اون نیاز له استاحت نداره یعنی مگه دستگار پول ساز توعه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
خب باید خونه رهن کنه که میشه۲٠٠_۳٠٠تاطلا بخرهعروسی بگیرهواقعاا میشه؟ نه،، بعدش باید درآمدش زیاد باشه ...

آره زندگی مُرَفهی نمیشه، دیگه باید ببینی احساست بهش چطوریه که بتونی تصمیم بگیری

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

واقعا راست میگی؟

انقدر مادی نباشید خلاصه زندگی رو که شروع کنید کم کم بقیه چیزها درست میشه بنده خدا ادمه تا یه جایی توان کار کردن داره تا ساعت ۵ سر کاره باز اومد توقع داری کار کنه ؟چه عجیب 😐

تلاش کن خودت شاغل شو هم وقتت پر میشه هم کمک خرج هستی

شما هیچ کمکی نمیکنید مگهتوقعاتتون بالاست

فعلا من دانشجوام

بعدش خب منم میرم سرکار

ولی خونوادم جهاز عروسی اینارو خوب تامین میکنن کم نمیزارن

اونم باید تلاش کنه، مگه تا آخر عمر باید بخور نمیر زندگی کرد؟ 

الان جوونه میتونه ۱۵سال دیگه نمیکشه الانم تازه ۳۲سالشه