2777
2789
عنوان

موندم از دست این پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 63 پست
بستگی به سطح زندگی خودتون داره و اینکه چه شهری باشین که با این مخارج بشه چطور زندگی رو چرخوند؟ ،مثلا ...

خب باید خونه رهن کنه که میشه۲٠٠_۳٠٠تا

طلا بخره

عروسی بگیره

واقعاا میشه؟ 

نه،، بعدش باید درآمدش زیاد باشه که برسونه وگرنه از کجا میخاد بیاره سال بعد بزاره رو رهن خونه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا یبارم که یه دختر آینده نگر پیدا شه که طبق احساساتش تصمیم نمیگیره شما بکوبونینش

خب راست میگه بنده خدا نگرانه با این تورم سال بعد باید دوبرابر پول الان رو بذاره رو رهن خونش و این چرخه هی ادامه پیدا میکنه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خب باید خونه رهن کنه که میشه۲٠٠_۳٠٠تاطلا بخرهعروسی بگیرهواقعاا میشه؟ نه،، بعدش باید درآمدش زیاد باشه ...

حالا بزار تو رو بگیره بعد بفکر رهن سال دیگه باش خواهرم😂

وام ازدواج میگیره

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
حقوقش که خوبه با این درآمد در ماه ما یک خونواده ۴ نفری داریم داریم زندگی میکنیم

خب ببین این باید اول کاری خونه رهن کنه

عروسی بگیره

طلا بخره

همه پی اندازش میره

بعدش چطوری میتونه ۱٠٠تومن جمع کنه که سال بعد بزاره رو رهن خونه؟ 

شاید شما خونه دارین یا اینکه شهر کوچک تری هستین

از ۸ صبح تا۵عصر

اگه یه شغل دیگه هم داشته باشه چیزی ازش نمی‌مونه که پس کی زندگی کنه کی جوونی کنه بعد نقش شما توی اون زندگی چیه؟ من اگر جای اون پسر بودم کاملا متوجه می‌شدم که شما به خودش علاقه‌ای نداری فقط یه نفر رو می‌خوای که ازش کار بکشی تا راحت زندگی کنه 

اگه یه شغل دیگه هم داشته باشه چیزی ازش نمی‌مونه که پس کی زندگی کنه کی جوونی کنه بعد نقش شما توی اون ...

من داتشجو ام، درسم تموم شه میرم سرکار

خونوادمم جهاز اینارو کم نمیزارن

اگذ میتونی بااین شرایژ قبول کن اگر نمیتونی انقد تحت فشار نزارش صب تا پنج عصر سرکاره بعد بهش میگی ی شیف دیگه هم برو این انصافه؟ رباته مگه بدبخت

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
خودت شاغلی؟شرایطش بد نیست که

فعلا دانشجوام

الان شرایطش بد نیس

بعدش خونه زندگی تشکیل دادیم همه حقوقش میره پای مخارج روزمره

با چی پس انداز میکنه پس؟ 

سنشم کم نیس۳۲سالشه