2777
2789
عنوان

موندم از دست این پسره

815 بازدید | 63 پست

همه چیزش باهام اوکیه فقط از نظر وضع مالیش تردید دارم

پس اندازش کلا۵٠٠میلیونه و یدونم ماشین پرشیا داره و بدون خونه

و پدر مادرشم قراره ۱۳٠تومن بدن بهش فقط بابت ازدواجش که اونم طلا میفروسن میدن و هیچ حمایت دیگه نمیتونن بکنن

حقوقشم ماهی۲۳تومن گفتن از سال جدید۲۸/۵میدن

الان من بهش میگم اوکی باهم میسازیم اصن، فقط تو خب درآمد ماهیانت کمه باید شغل دوم بگیری خودشم مهندسه رشتش چیز دیگس ولی برنامه نویسی هم میتونه انجام بده نه خیلی حرفه ای ولی خوبه

میگم خب دورکاری اینطوری بگیر ماهی ۱٠_۱۲تومن اینا میشه خب درآمدش

میگه نه نمیکشم همش کار مهندسی تو شرکت بعدشم بشینم پای لپ تاپ باز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عوضش میرم اسنپ اگه خاستی🤐

نمیدونم فازش چیه کلا، ینی اهل کار نیس؟ بی عرضس؟میترسم همونم نره فقط حرفشو بزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بده اتفاقاپس فردا از کجا میخاد جمع کنه بزاره رو رهن خونه

۵۰۰ داره با مال باباش میشه ۶۵۰ ماشینم داره ماهی ۲۸ تومن درآمدش میرسه میگه اسنپم میرم دیگه چیکار کنه بنده خدا ؟؟ شما اگه میتونی کنارش کار کن یا یه مبلغ پولی بیار وسط 

هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی‌‌...

اونوقت تو چی داری از خودت و درامدت چقدره؟ 

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

اگه علاقه دارید به هم میتونی خودتم شاغل شی و کمکش کنی اگه اعتماد داری بهش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بده اتفاقاپس فردا از کجا میخاد جمع کنه بزاره رو رهن خونه

خب زورت ک نکردن برو با یکی ک وضعش بهتره اگر اونم تورو بخواد البته

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

توقعاتتت تو حلق اون نامزد امیر ک ماشین نداشت بره دیدنش

دهنت

بستگی به سطح زندگی خودتون داره و اینکه چه شهری باشین که با این مخارج بشه چطور زندگی رو چرخوند؟ ،مثلا توی شهر ما این یه شرایط نسبتا ایده‌آل برای پسر محسوب میشه و آمادگی ازدواج رو داره.

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)