2777
2789
عنوان

کاربر آقا

443 بازدید | 54 پست

عنوان رو زدم کاربر آقا تا هر کی با کاربر مرد مشکل داره شرکت نکنه تو تاپیک چون حوصله بحث بیخودی ندارم

نیاز دارم بنویسم یا اینکه اگر کسی تونست راهنمایی کنه

چند روزیه به شدت رو مود بدی ام هر کی میبینه من رو متوجه حالم میشه هیچ کنترلی ندارم عصبی ام ناراحتم بهم ریخته ام ذهنم انقدر درگیره که از شدت افکار بد و عصبانیت سردرد میگیرم

انگار که تو من حوصله و امید و صبر تموم شده حس میکنم دیگه هیچی برام نیست پر خشم و کینه و گله ام

حوصلم نمیکشه با کسی صحبت کنم اگرم کسی پرحرفی کنه عصبی میشم 

انرژی منفی زیادی رو دارم تحمل میکنم من باید چیکار کنم الان تا کمی آروم بگیرم؟

کاربر آقا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با سلام

شما اگر در توانتون‌هست یک‌مسافرت برید

طبیعت انرژی بد‌شمارو‌میگیره‌و‌یه‌انرژی دیگه بر میگردونه به شما

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

عزیزکم احتیاج داری برای مدتی همه چیو بزاری کنار و فق استراحت کنی تفریح بده ب خودت...

سلام من مریم هستم 😍😍😘😘😍😍😘😘و میخوام با برنامه ریزی که خودم درست کردم برسم به قد مورد نظرم 😍😍 خوب قد اولیه ۱۵۲ .‌.. قد دوم ۱۵۴  ..‌.... 🙂🙂🙂😍😘😍هدف ۱۶۵😊😍😘😎 .... حالا ک خوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی 🙂😍😍😘

برا همه اتفاق میوفته 

نفس عمیق بکش  ذهنت اون موقع خالی کن من زمانایی این شکلییم صدقه میدم  دوش میگیرم  میرم چند ساعتی تنهایی به سر میبرم اکی میشم

کوه صبرم من ولی از غصه  میدانم  شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد