2777
2789

ینی ۴تومن از شوهرم میگیرم 

۱تومن خرج لیزر و یه تومنم باشگاه میشه 

با دوتومن چیکارکنم

کلافه میشم میبینم همه دورو بریام فقط پس انداز میکنن طلا میخرن هیچ خرجی نمیکنن 

اونوقت من پس اندازم صفره

چون همین دوتومنم میدم لباس شلوار میام میشینم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن زندگی همینه داره میگذره شماماهیم 2بذاری کناراخرسال پول یه انگشتره پس زندگی کن  من  همیشه توتایپکای پس اندازقبلی بودم بعدیه مدت رهاکردم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینستاگرام پاک کن . مالت در امانه من همش خریدهای دیجی میکردم یک ساله اینستا رو پاک کردم راحت شدم . ب ...

دقیقا 

من همش تو حال زندگی میکنم 

تا پول میاد غذاسفارش میدم لباس خیلیی میخرم

اره ولی باید بشینم خونه یه ماه کامل و هزار تومن خرج نکنم فک کنم اینجوری بشه یکاری کرد

مگه قرار چقدر زندگی کنیم شاید فردا نباشیم ،همچی اندازه داره 

یکی بود نگران فردا بود اما امروز مرد

ول کن زندگی همینه داره میگذره شماماهیم 2بذاری کناراخرسال پول یه انگشتره پس زندگی کن من همیشه توتای ...

جدی میگین 

شما که این راه رو رفتی نتیجش چیشد؟

از سر شب دختر عمم پیام داده که هرماه فقط طلا میخرم و این حرفا عصابم خوردشده

مگه قرار چقدر زندگی کنیم شاید فردا نباشیم ،همچی اندازه داره یکی بود نگران فردا بود اما امروز مرد

منم همین میگم بخدا

بعد به هرکی زنگ میزنم میگه این ماه یه گردنبند خریدم 

اونیکی گوشواره 

عصابم خورد شد حس سادگی میکنم چقدر من ساده ام