2777
2789
عنوان

ماهیانه دوتومن پول بگیرین چیکارمیکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 88 پست
دقیقا من همش تو حال زندگی میکنم تا پول میاد غذاسفارش میدم لباس خیلیی میخرم

خب لباس خریدنتو محدود کن 

یه عالمه لباس بخری قبلیا رو چیکار میکنی؟

اشکال نداره آدم لباساشو چندبار استفاده کنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دو تومنو بذار کنار مث من حسابت ۰ نباشه آدم نمی دونه فردا چی میشه حداقل یه کم پول تو دست و بالت هست کمکت باشه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
منم ولی الان ناراحتم همین ماه ۲۵۰۰پالتو خریدم

عزیزم زندگی 2 روزہ ازش لذت ببر

منم خیلیا بھم میگن جمع کن پس انداز کن برا خودت

خداروشکر ھمسرم خوبہ زندگیم خوبہ بہ فکر جدایی نیستم کہ پس انداز کنم برا خودم بگم برا ایندم

خرج خودم میکنم کیفشو میبرم😁😁

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
عزیزم زندگی 2 روزہ ازش لذت ببرمنم خیلیا بھم میگن جمع کن پس انداز کن برا خودتخداروشکر ھمسرم خوبہ زندگ ...

دقیقا عزیزم ولی من امشب واقعا حس ساده بودن گردم

دخترعمم میگه من پول میگیرم پس انداز میکنم طلا میخرم شوهرمم حق اینکه به طلای من دست بزنه نداره 

خونه ام سه دنگ اون اول زدن به نامش 

همون پر کردم کمد الکی

ببین لباسا رو برای خونه میخری یا بیرون یا مهمونی ؟

منم یه مدت اینجوری بودم خداروشکر اصلاح کردم خودمو تازه من بدتر شاغلم هستم پول میدادم پارچه همکارام پول میدادن طلا

خداروشکر از سرم افتاد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

منم همین میگم بخدابعد به هرکی زنگ میزنم میگه این ماه یه گردنبند خریدم اونیکی گوشواره عصابم خورد شد ح ...

عزیزم بادوتومن نه گوشواره میشه خریدنه گردنبنداحتمالاخیلی بیشتردرامددارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین لباسا رو برای خونه میخری یا بیرون یا مهمونی ؟منم یه مدت اینجوری بودم خداروشکر اصلاح کردم خودمو ...

نه اینکه بگم خیلیی لباس دارم 

در حد احتیاجه اخه الان خیلی گرون شده یه شلوار شده یک و نیم 

یدونه بخرم تموم ماه بعد کتونی همینجوری 

عزیزم بادوتومن نه گوشواره میشه خریدنه گردنبنداحتمالاخیلی بیشتردرامددارن

اونم با قیمت طلا که آدم هنگ میکنه دیگه

دقیقا عزیزم ولی من امشب واقعا حس ساده بودن گردمدخترعمم میگه من پول میگیرم پس انداز میکنم طلا میخرم ش ...

اصلا بہ حرفش توجہ نکن ولش کن

ادم مگہ چقدر میخواد زندگی کنہ؟؟

ھر چی گفت بگو تو خوبی بابا😁

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
نه اینکه بگم خیلیی لباس دارم در حد احتیاجه اخه الان خیلی گرون شده یه شلوار شده یک و نیم یدونه بخرم ت ...

اگه برای عید داری میخری من خودم مال پارسال رو میخام استفاده کنم

بحث نداشتن نیس بحث اینه دلم به پولم میسوزه حیف نیس پول چیزی بدم که دارم و میتونم استفاده کنم ؟