2777
2789
عنوان

بابام میگه من مامانتو بزور دارم تحمل میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 83 پست
برا همین میگم پامانت باید بره مشاوره چون بابات تا بخواد برگرده به حالت عادی یه انگیزه میخواد که هنوز ...

مامانم رفت عزیزم من خودمم زنگ زدم میگه تحمل کنید 

احتمالا بابام افسردگی گرفته بخاطر تروماهای بچگیش د ورشکستگی اینا و عصبی شده 

میگه سعی کنید بهش محبت کنید و بهش  بگید تو خوبی د اینجور چیزا حتی اون عصبی میشه شما کاری نکنید 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم براتتتتتهمون بهتر که نباشه چرا باید شما رو ترک کنه اخهههه😭🥺تو که از من بدتری دختررررر

واقعا دیگ یجوری شدهه دوسندارم باشه حتی راضیم باهمین سنم برم کار کنم خرج خودمونو دربیارم فقط ولمون کنه نبینمش ازش متنفر شدم ولی بعضی وقتا باخودم فک میکنم میگم گن چرا نباید بابا داشته باشم 

اگه میمرد میگفتم ندارم ولی الان بلاتکلیفم انگار دارم ولی کلا ندارم 

خیلی درحقمون بد کرده مامانم خیلی مظلومه خیلی حقو ناحق کرده

:))

اصلاباهاش کل کل نکنین. ب مامانت بگو جوابشو نده اون اعصابش خورده دنبال بهانه س خودشو رو یکی تخلیه کنه ...

اولا مامانم جوابش رو میداد و حتی یه دعوای بزرگ کردن جوری که باعث شد عموم سر مامانم با بابام دعواش بشه و ... کل فامیل فهمیدن 

یعد اون عموم الان ۱ ماهه بابام رو فرستاده  مسافرت اینا گفت حالش خوب میشه 

ولی امروز مامانم زنگ زد بهش گفت دنیز گریه میکنه گفت خب چرا به من زنگ زدی مگه من اونجامو دعواشون شد 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

شاید دعا گرفته براتون

ممکنه؟

بابام برا مامانم کسب و کار زده بود آنقدر حسودیش میشد  آخر سرم اون کسب و کار و...🥲

تو زندگی هممون این مدلی پیش میاد و هممون داشتیم

حرف فامیل رد نمیدونم کجای دلم بزارم 

همیشه تمام حل مشکلاتشون با مامانم بود بعد الان همش تیکه میندازن به ما انگار زندگی خودشون گلستانه زندگی ما ...

چی بگم بهشون 😭😢

مامانتو دلداری بده که حرفای بابات از ته دلش نیست

همین کار رو میکنم 

مامانم هم جدیده آروم شده ولی بازم حرف هدی بابام منو آزار میده 

شاید ناتوانی گرفته

ناتوانی چی؟

واقعا دیگ یجوری شدهه دوسندارم باشه حتی راضیم باهمین سنم برم کار کنم خرج خودمونو دربیارم فقط ولمون کن ...

بمیرم برات عزیزممممم

کاش بتونین از پیشش برین جای دیگه و شهر دیگه  خودتون کار کنین و ..

ولی چی بگم واقعا هر پدری پدر نیست 💔💔💔

میبینم ک همسنم هستیم🙂💔

😭😭😭 این غم تو این سن ....