2777
2789
عنوان

بابام میگه من مامانتو بزور دارم تحمل میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 83 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا مامانم جوابش رو میداد و حتی یه دعوای بزرگ کردن جوری که باعث شد عموم سر مامانم با بابام دعواش بش ...

خب راس میگه چرا ب اون زنگ زدین... کلا رهاش کنین درکش کنین ک بیماره نیاز ب مدارا و مراقبت داره. هر چی گفت بگین تو راس میگی ... اره حق با توئه... 

باباتون شخصیت بد و ناهنجاری ک نداره روزگار واسش بد آورده درست میشه... بالاخره یا خودشو میکشه بیرون یا کنار میاد با شرایطش‌...

تو یم نگران فامیل نباش همه خانواده ها از این روزها گذروندن....فقط  تو اینستا همه خانواده ها همیشه گل و بلبلن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نمیدونم عزیزم فقط حدس زدم شایدم نکرده باشه اینکارو

من حس میکنم چشم شوهر 

چون کاملا یهویی بابام ورشکست شد و شغل مامانمو و روابطمون و ... کلا همه چی بهم ریخت 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

جنسی

نه فک نکنم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

نمیدونم این مردها مثل شوهر خودم ک سال ب سال میره روابط عمیق تر گاو میشن خودمم یک گاوشو دارم ک ۲۰ سال ...

هعیییییی🫠💔

کاش واقعا کمی ولشون به حال بچشون بسوزه  شما چطوری تحمل میکنید؟

بچه هاتون؟

من چی بگم که بابام از اول بد اخلاق بود 

بدون مهر پدری بزرگ شدم

مامانم هم دوستم نداشت هیچوقت 

😞😞 تازه از اول اینطوری بود 

جوری که پشت سرمون حرف زدن . اومدن به گوشم رسوندن که بابات اینطوریه

منم فقط سرم پایین بود

تف سر بالا خیلی بده💔💔💔

خب راس میگه چرا ب اون زنگ زدین... کلا رهاش کنین درکش کنین ک بیماره نیاز ب مدارا و مراقبت داره. هر چی ...

اره اشتباه کردیم ما من عصبانی شدم و زنگ زدم 💔

از این به بعد همین کار رو میکنیممم شما درست میگید همیشه مهربون و خوش اخلاق وقتی حتی اون بداخلاق 

چون من و مامانم دلمون هم واسش میسوزه این همه برامون زحمت کشیده درست نیست تو خوشی ها باشیم ناخوشی ها نه 

ببین دختر جان بهتره دخالت نکنی چون زن و شوهر گاهی یه مسائل خصوصی دارن که حتی بچه ها هم نمتونن قطعا ب ...

آخه  رو منم تاثیر گزاشته 

بعد این مسئله از مامانم شروع نشد بابام بعد ورشکستی کلا با همه مشکل دار شد 

یه نفر هست کلا وقتی ببینه ما ناراحتیم خوشحال میشه و همیشه میخواست دعوا بندازه بین مامان و بابام و ...

چن حالت داره .یا پدرتون زیر سرش بلند شده .یا براتون دعا گرفتن .یا چشمتون زدن .یا تو کارش دچار مشکلات شده و نمیتونه هندل‌کنه اینطور خودشو خالی میکنه .یا دچار مصرف مواد شده 

خدانکنه عزیزدلم متاسفانه امکانش نیست

برات دعا میکنم 😭😭🥺

من چی بگم که بابام از اول بد اخلاق بود بدون مهر پدری بزرگ شدممامانم هم دوستم نداشت هیچوقت 😞😞 تازه ...

بمیرم براتتتتت😭😭😭😭