2777
2789
عنوان

آدم خسیس🙄

101 بازدید | 12 پست

یه همکلاسی دارم‌دوستمه همش تک زنگ میزنه و قطع میکنه الکیم میگه شارژ ندارم انقدر زنگ زد که از خواب بیدار شدم جواب دادم دیدم اپراطور داره میگه شارژ از شما کسر میشه منم قطع کردم همش تا امروز من زنگ میزدم یکبار زنگ نزده با شارژ خودش🙄😐واقعا بدم اومد ازش

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متنفرم از آدم های تک زنگ خواهرشوهرم اینجوری بودرید.م بهش گم شددیگه یه سالی میشه ز نمیزنهفکر کن شارژ ...

من ۲۰ دقیقه کمش با این صحبت می‌کردم 

بیشتر شارژم میرفت اصلن یه زره خجالت نمیکشه

این زرنگی‌ نی‌ گدای روداره این‌آدما از گداهای سر خیابون بدترن🙄😐یه چشم دل سیر معذرته براشون

خب گدای زرنگ 😁 

ولی اره من یه دوست این‌مدلی داشتم خیلی عوضی بود باورت میشه دوسال با من میومد دانشگاه بعضی درسا رو که باهم بودیم میگفت تو ماشین داری بیا دنبالم من میرفتم دنبالش یا بغضی وقتا میرسوندمش خونه اونم میگفت من گواهینامه ندارم که سوار ماشین بشم خلاصه روزای آخر دانشگاه دیدیم با ماشین باباش اومد بعدا فهمیدم گواهینامه داشته و همه جا میرفته با ماشین ولی برا سیله بازی در میاورد که بریم دنبالش یا مثلا تو سلف من غذا میکرفتم اون میگفت من نمیخوام رژیمم غذا برا خودش نمیگزفت میگفت من همرات چندتا لقمع میخورم بعد تا آخر غذا همراه من میخورد همینقد پر رو بود 

خب گدای زرنگ 😁 ولی اره من یه دوست این‌مدلی داشتم خیلی عوضی بود باورت میشه دوسال با من میومد دانشگاه ...

دقیقن این جلو من ساندویچ میخوره هر روز من هیچی نمیگم تارف هم‌ نمیکنه حالا من جیپس باز کنم خودم نخورده این دستش داخله برای خوردن 😐💔😂

با سرعت هرچه تمام دوستی رو باهاش تموم کن

ولش کن اینم فوقش چند ماه دیگه تا اتمام مدارس بعدش نه من به این قراره ببینم که باهاش دوست باشم