2777
2789

وضیعت زندگیم نمیشد این😭💔

خستم خیلی 

بعضی جاها حس میکنم ادم بدیم اینکه مشاروم کنسلم کرده اینکه از سرکاریه جوری رفتارکردن که خودم برم ورفتم گرچه میدونم حرفش باد هواس💔🥺

اینکه دوستام ولم کردن رسما تنها شدم رسما🥺

ودرسته معجزه های خدارو دیدم ولی حس میکنم اونم ولم کرده💔😭توبه هم کردم، ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم چرا اخه من؟ خستم خیلی😭💔عشقم رفت پدربرزگم که رفت 

دلم به مینام گرم بود اونم رفت💔😭دلم به رشته تجربی گرم بود که نتونستم بیارم😭💔🥺

شب که میشه دلم میگیره💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

از الان شروع کن به خودت حس خوب بدی

انرژی مثبت بدی🌸

ببین عزیزم تو مسبب تمام اتفاق های بد و نسبتا بدی که تو زندگیت رخ داده نیستی، اگه قرار بود اینطور باشه پس وجود خدا چی؟! 

ماهمه انسانیم با یکسری قدرت عمل و قدرت تصمیم گیری،البته به صورت محدود، پس اگر قدرت جلوگیری از اتفاقی رو نداشته باشیم، این دلیل بر مقصر بودن ما نیست. 

از الان شروع کن به خودت حس خوب بدیانرژی مثبت بدی🌸ببین عزیزم تو مسبب تمام اتفاق های بد و نسبتا بدی ک ...

نه من مقصرم موندم چرا مامانم منو به دنیا اورده 😭💔

نمیتونم نمیشه اخه چرا دوستام ترکم کردن؟ یا مشاروم کنسلم کرده؟ حتما مشکل داشتم یاادم بده بودم😭💔