khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 5699 عنوان بیاین بگین که شمام رو لباس خیلی حساسین 74 بازدید | 10 پست من در حدیم که وقتی لباس کم میارم گریم میگیره امسال برای پاییز و زمستون ۱۵ تومن خرید کردم ولی باز کم میارم لباس برای من همه چیزه😭 امروز | 01:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 5699 حساس نیستم ولی زیاد میخرم چیا خریدی برا پاییز زمستون قیمتشم بگو
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 13761 حساس نیستم چندتا پالتو و بارونی دارم ولی فقط از یکی شون استفاده میکنم یعنی حوصله ندارم تیپ بزنم خرید هم زیاد نمیرم هرچی دارم واسه سال قبل🥴 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
faty_k1380 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 231 یک سوال خدایی کجا جاشون می کنید؟😂😂من با اینکه انقدر لباس ندارمولی یک بخشیش داخل کمدهیک بخشیش بیرون کمدلباس بلندامم اویزونه به دیوارو چون لباسام و محل کارم می پوشمبه خاطر نبود جا نمی تونم لباس بخرم
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 5699 یک سوال خدایی کجا جاشون می کنید؟😂😂من با اینکه انقدر لباس ندارمولی یک بخشیش داخل کمدهیک بخشیش بیرون ... اخه خیلی ندارم که
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 5699 حساس نیستم چندتا پالتو و بارونی دارم ولی فقط از یکی شون استفاده میکنم یعنی حوصله ندارم تیپ بزنم خری ... چرا حوصله نداری چن سالته
faty_k1380 عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 231 اخه خیلی ندارم که اهامنم سالی یکبار که می رم پیش خیاط برام ۳ یا ۴ دست لباس می دوزهولی ادمیم که خیلی به لباس اهمیت می دمبک مانتو دارم برا سال ۹۶عه😂 لامصب سالمه و رنگ و رو دارهاز سال ۹۹ و ۴۰۰ خیلی لباس دارم😬
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 13761 چرا حوصله نداری چن سالته ۲۴ سالمه نمیدونم خیلی بی حس شدم نسبت به همه چی....برام مهم نیست چطور باشم یا چی بپوشم ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 5699 ۲۴ سالمه نمیدونم خیلی بی حس شدم نسبت به همه چی....برام مهم نیست چطور باشم یا چی بپوشم وای خوش به حالت ؟ حتما قیافت خوبه به تیپت اهمیت نمیدی
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 13761 وای خوش به حالت ؟ حتما قیافت خوبه به تیپت اهمیت نمیدی قیافم متوسط اما بدنم خوبه قدمم بلنده تنها چیزی که ازش راضی ام😁😐 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨