2777
2789
عنوان

بنظرتون نوزده سالگی برای شروع اولین دیت خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 68 پست
توهین نیست میگم که تهاجمی چهارتا جمله یادگرفتی و با تکرار اونها دوست داری بقیه بگن وای چه دختر فهمید ...

الان من دارم این رو میگم یا شما؟میدونم اگه بگید برین بیرون قطعا میگید که سایت عمومیه حالا هرچی میخواید بگین،منم دارم میگم که من میخوام بحث روی مبحث باشه نه روی من

الان من دارم این رو میگم یا شما؟میدونم اگه بگید برین بیرون قطعا میگید که سایت عمومیه حالا هرچی میخوا ...

راحت غلطه پدر مادرت خیلی باید بهت توجه کنن 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣🤍https://t.me/ngr907 چنل روز مره ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کار کردی با هم دانشگاهی رل نزن

میشه بپرسم چرا😂

واقعا برام سواله چرا همه اینو میگن

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

الان من دارم این رو میگم یا شما؟میدونم اگه بگید برین بیرون قطعا میگید که سایت عمومیه حالا هرچی میخوا ...

علاوه بر این تهاجمی بودن افراد بر اساس خواستار توهین اونها و لحن اونها توی حضور مشخص میشه شما نمیتونید روی تخت لم بدید و درحالی که من دارم تایپ میکنم لحن من رو تشخیص بدید

دوست عزیز از نظر نود درصد نی نی سایتی ها دیت رفتن جرم و گناه کبیره هست 

به نظرم اینجا نظرخواهی نکنی بهتره 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بنظرم دیت میت کنسله . من 21 سالمه . ی رابطه احساسی داشتم بدون اینکه اتفاق خاصی بینمون بیفته (یعنی رابطه نداشتیم )
و اینکه اون ادم ایده ال من نیست چون مشر...وب میخوره / سیگگگ...ار میکشه و کلن لایف استایلش مورد پسند من نیست . من خودم فیتنس کار میکنم ته خلافم ی تیکه کیک شکلاتی قبل باشگاهه طرف تو داشبوردش همیشه چاقو داشت و ....
رل مل کنسله فقط ازدواج اونم با ی ادم همه چی تموم 

هیچ چیز دائمی نیست
میشه بپرسم چرا😂واقعا برام سواله چرا همه اینو میگن

منم میتونم جواب بدم؟ 

چون اگه به هم بزنید سوژه بقیه میشین 

و اینکه تا اخر قراره ببینیش 

به هر حال مناسب نیست اکثرا 

براتون حرف درست میکنن 

علاوه بر این تهاجمی بودن افراد بر اساس خواستار توهین اونها و لحن اونها توی حضور مشخص میشه شما نمیتون ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راحت غلطه پدر مادرت خیلی باید بهت توجه کنن

اثبات کن،بدون توهین به من نظر خودتو اثبات کن،مبحث رو نپیچون و روی من برنگردون و اثبات کن که تو از کجا میدونی

منم میتونم جواب بدم؟ چون اگه به هم بزنید سوژه بقیه میشین و اینکه تا اخر قراره ببینیش به هر حال مناسب ...

مرسی عزیزدلم بابت پاسخگوییت❤️‍🩹

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

اثبات کن،بدون توهین به من نظر خودتو اثبات کن،مبحث رو نپیچون و روی من برنگردون و اثبات کن که تو از کج ...

به نظرم بهتر میدونی از من که تو خانواده توجهی بهت نمیشع این حالت ها طبیعی نیست