2777
2789

خودم ۱۷ سالمه با این حال ۱۹ سالگی رو برای دیت بی نقص پیدا کردم،متاسفانه توی جامعه ما به خاطر جدا بودن هرجنسیتی در هر مکان و چیزی مردم جنس های مخالف خودشون رو اکثرا بد و شر میدونن به همین خاطر دانشگاه بهترین جا هستش چون توی ۱۸ سالگی ما اولین بار با شرایط عادت میکنیم پس استثناء میگیم نه ولی ۱۹ سالگی شناخت کافی و درک کافی رو داریم و از زمان هيجانات هورمونی خودمون گذشتیم،البته این فقط یک دیدگاهه و برای هرکسی متفاوت میتونه باشه و توهین به هیچ شخصی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از 19 به بالا اوکیه ولی به شخص مقابل هم بستگی داره .

مثلا نمیشه فردای روز تولد 19 سالگی بگی خب الان برم دیت با کسی

باید یه شخص که مناسبت هست هم باشه .

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤
هر کار کردی با هم دانشگاهی رل نزن

از نظرم بهتره چون رشته میتونه بر اساس افکار و باور های هم دانشگاهی هم باشه،برای مثال اگه من روابط بین الملل بخونم قطعا فردی سیاسی بر اساس باور های خودم پیدا میکنم یا اگه فلسفه بخونم قطعا فردی فیلسوف را میتونم برای خودم پیدا کنم

همین که الان به جای اینکه به پیشرفتت فک کنی به دیت فکر میکنی یعنی خیلی بیکاری

چرا چیزی رو ندونسته میگید؟قطعا من به آینده ام فکر کردم که دارم به چیزهای دیگه هم فکر میکنم،لطفا بدون آگاهی نظر ندید