2777
2789
عنوان

بنظرتون نوزده سالگی برای شروع اولین دیت خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی ها در تلاشند همچین کاری بکنند حتی خود من ولی متاسفانه نفوذ تعصبات خیلی زیاده درست مثل اینکه بخو ...

حس میکنم هیچوقت قرار نیست از تعصبات خودشون بیان بیرون ولی پافشاری زیاد برای تغییر هم نوعی تعصبه،پس من تحلیل و اصل عمق رو برای اونا بیان میکنم،خواستن تغییر پیدا کنن و خواستن نکنن

حس میکنم هیچوقت قرار نیست از تعصبات خودشون بیان بیرون ولی پافشاری زیاد برای تغییر هم نوعی تعصبه،پس م ...

اخه بعضیا هم‌ اندازه شما رو تعصبات عجیبشون اصرار دارند 

من واقعا توقع زیادی از دوستان ندارم همونطور ما بهشون احترام میزاریم و تاپیک های مذهبی شرکت نمی‌کنیم و توهین نمی‌کنیم از دوستان هم این انتظار میره که همین شکلی باشند ولی متاسفانه معلوم نیست کی قراره این موضوع برای خیلیا جا بیوفته

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
اخه بعضیا هم‌ اندازه شما رو تعصبات عجیبشون اصرار دارند من واقعا توقع زیادی از دوستان ندارم همونطور م ...

حقیقتا اینجا حتی به افراد آتئیست هم توهین میشه!اونها باور های خودشون رو دارن و متاسفانه هیچکس حتی به حرف های اونها گوش نمیدن ظاهرا انگار میخوان روی مومنی خودشون اصرار کنن،درحالی که خود اصل مومن بودن یعنی تحلیل مبحثی عرفانی و پذیرش اون،نه تعصب و نه توهین

سن بر اساس این شکل میگیره که آیا فرد به بلوغ احساسی فکر و جسمانی رسیده یا خیر

چیزی به اسم بلوغ فکری و احساسی وجود نداره 

اینطوری نیست بگی از فردا من بالغ شدم 

یه کاری که مرور انجام میشه 

مثلا طرف ممکنه که تا ۴۰ سالگی هم به اون حد از بلوغ نرسی

چیزی به اسم بلوغ فکری و احساسی وجود نداره اینطوری نیست بگی از فردا من بالغ شدم یه کاری که مرور انجام ...

بلوغ فکری درواقع یعنی موقعیتی که فرد به صورت خودآگاهی متوجه بشه که بدون تعصبات قدیمی و افکار بچگونه سال ها ماه و...قبلشه(بی تعصبی و آزاد فکری) و بلوغ احساسی به زمانی میگن که فرد بتونه عواطف خودش رو به روش صحیح ابراز بده(ثبات اخلاقی) و تمامی اینها وابسته میشن به بلوغ هورمونی که هورمون ها به ثبات برسن و عادیه که من یا هر فرد مثل من فعلا این چیز هارو نداره

بلوغ فکری درواقع یعنی موقعیتی که فرد به صورت خودآگاهی متوجه بشه که بدون تعصبات قدیمی و افکار بچگونه ...

عاشق شدن کلا میرینه وسط تمام بلوغ و افکاری که داری

داری چرت و پرت میگی ولی با جمله بندی قشنگ 

حوصله ندارم باهات حرف بزنم

پس بای