2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 75 پست
کلا یه سری افراد فقط میتونن حرفهای تو ذهنشونو تکرار کنن کاری ندارن تو چی میگی ، فقط حرف میزنن

درکت میکنم عزیزم😘😘انشالله مشکلت حل بشه دورن بگردم با یه مشاوره خانواده صد درصد حرف بزن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

درکت میکنم عزیزم😘😘انشالله مشکلت حل بشه دورن بگردم با یه مشاوره خانواده صد درصد حرف بزن

یکساله زیر نظر مشاورم 

هر چی میگه رو اجرا میکنم اما حریف مادر شوهر و برادر شوهرم نمیشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب توام از این فرصت استفاده میکردی میگفتی که این عادتشون شده کم کم باید درستش کنی یه دفعه همه چیو کن ...

گفتم 

مستقیم هم گفتم مامان جان فلانی مگه بهتون نگفت بهش چیزی نگید 

گفت حالا من میگم اون چشه؟ 

شوهر من زود عصبی میشه ، بخدا همیشه ناراحته، همیشه عذاب وجدان داره 

همش هم مقصر مادرشه ، هر چی هم منو خواهر شوهرم میکنیم متوجه نیست 

گفتم مستقیم هم گفتم مامان جان فلانی مگه بهتون نگفت بهش چیزی نگید گفت حالا من میگم اون چشه؟ شوهر من ز ...

درکت میکنم سخته واقعا.. خودت با یه مشاور حرف بزن ببین چه راه حلی بهت نشون میده انشاالله که مشکلت حل سه

❤️Mahyar❤️ & ❤️Mehrsa❤️ 

خداوکیلی خیلی سخته در حدش اشکال نداره مادر پسرن ولی این زیاده رویه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خدا وکیلی من دارم میبینمشون ، دیشب شوهرم میگه بریدم دیگه بعد شوهر منم سعی می‌کنه کمبودهاشونو هم عاطف ...

😐😐فقط باید شوهرت بهش بگه ک نمیخوام درمورد بقیه بشنوم

وگرنه کاری از شما ساخته نیست متاسفانه

یکساله زیر نظر مشاورم هر چی میگه رو اجرا میکنم اما حریف مادر شوهر و برادر شوهرم نمیشم

شوهرتم بردی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •