2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 75 پست
نه مادرخودش از رو دلسوزی خبر میده ولی مادرشوهر دششششمنه خدایا از این عروسا نصیب گرگ بیابون نکن

عزیزم مشکل گزارش دادند نیست 

تو دوست داری شوهرت در مورد حامله شدن پ نشدن و مشکل نازایی و زناشویی زن همسایه 

مشکلات ج ن د ه بودن فلانی خبر داشته باشه؟ یا مجردین یا خیلی بی خیالین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مادرشه زحمتشو کشیده بزرگش کرده حالا یه درد دل با بچش هم نکنه خب همه امیدش همین بچه هاشن دیگه عزی ...

عزیزم من نمیگم درد دل نکنه 

نه هر روز ، نه هر موضوعی به گوشش میرسه حالا خوب یا بد 

بابا یه چیزهایی شوهر من می‌دونه خواهرانش نمی‌دونن، دیشب خود شوهرم میگه بریدم دیگه دیگه توان شنیدن حرفها و مشکلات خانواده مو ندارم به من چه پدرم مرده 

خب عصبی بودنش و بد بختیاش واسه منه، به اونا که نمیگه 

خواهر شوهرمم هر چی به مادرش میگه آنقدر زنگ نزن و نگو حالیش نمیشه 

معمولا خانومایی ک از شوهر محبت نمیبینن ویا شوهرشونوازدست میدن عشق و عاطفه زیاداز حدیو ب فرزندشون مید ...

خدا وکیلی من دارم میبینمشون ، دیشب شوهرم میگه بریدم دیگه 

بعد شوهر منم سعی می‌کنه کمبودهاشونو هم عاطفی هم مالی جبران کنه 

بعد یهو عصبی میشه، روانش بهم می‌ریزه 

من و حتی خواهر شوهرم بهش گفتیم همه چیو نگو ، این دیگه توان نداره و ....

اما متوجه نیست ، برمیگرده به شوهرم میگه چون شوهر ندارم ، حرفهامو به تو میگم 

دوستان فکر کنم منظور اسی اینه در مورد رابطه جنسی بقبه درمورد مسائل جنسی خودشم با پسرش حرف میزنه حق ...

کلا یه سری افراد فقط میتونن حرفهای تو ذهنشونو تکرار کنن 

کاری ندارن تو چی میگی ، فقط حرف میزنن

رابطش با اون دخترا چطوریه ؟؟ رفتار همسر شما و برادرش با مادرتون چطوریه ؟ البته من به شما حق میدم گفت ...

با دختراشم خیلی خوبه 

هر روز خونه دختر بزرگشه

برادر شوهرم زیاد محل مامانش نمیزاره، اما اونم از همه چی خبر داره 

ببین شوهر من در حدی هستش که میگه دوستم بهم گفته مادرت تو رو به چشم شوهرش میبینه

بزار این یکی رو باور نکنم اسی دید کسی بهش حق نمیده این بحث کشید وسط

بخدا نرمال نیستین 

من میشناسمتون یا شما منو می‌شناسین که دنبال این باشم حق رو بهم بدین؟ اینجا یکی نمیتونه درد دل کنه 

برعکس همه دوستای که نظر دادن من حقو به شما میدم عزیزم چون تو روحیه شوهرت تاثیر می‌ذاره کم کم تو زندگ ...

خواهر شوهرمم همینو بهش گفت 

گفت این مرده، قرار نیست همه چیو بهش بگی 

اما متوجه نیست 

ببین مثلا اصلا برادر شوهرمو نمیبوسه ، بعد باید ببینی چطور شوهر منو میبوسه 

حالا در حدی چون پسر بزرگشه، اما من رفتارهاشو که میبینم و حرفهاشو می‌شنوم 

شوهرم میگه دوستم بهم گفته مادرت تو رو به چشم شوهرش میبینه 

دیشب شوهرم آنقدر عصبی بود و حالش بد بود ، می‌گفت به من چه پدرم مرده، واسه مامانم شوهرم واسه داداشم پدرم 

خسته شدم دیگه 

هیچ وقت تو زندگیم خودمو زندگی نکردم ، همش هر چی اونا خواستن 

من ک ندیدم مساله جنسی نوشته باشه من و شما مادریم عقل داریم کدوم مادری درباره خشتک و زیر خودش حرف میز ...

بهت بگم لباس برادر شوهرمو با شورت خودش انداخته بود یادش رفته بود نواز بهداشتی خودشو در بیاره

گند زده بود به لباس برادر شوهرم 

بعد به پسراش گفت 

خواهر شوهرم جیغ زد سرش که چی تعریف می‌کنی 

بابا واسه منم عجیبه، واسه دختر خودشم عجیبه اما میگه 

دختر و پسر چه فرقی داره اصلا درستش این بود همسرت رنگ بزنه مادرش که رفتی دکتر همه چیر خوب بود یا نه ن ...

عزیزم شوهرم روزی ۱۰ دفعه با مادرش حرف میزنه 

الان بدبختی من همینه که چون مادرش گزارش رفت و آمدشو میرسونه، شوهرم به من میگه چرا نمیگی 

چرا حرف نمیزنی 

شوهر من شده یه خاله زنک 

مثلا دختر عموش یه غلطی کرده که نباید مردها بفهمن، مادرش میاد بهش میگه 

بعد شوهر من روانش بهم می‌ریزه ، بعد به مامانش میگیم نگو، میگه حالا من گفتم این چرا اینجور می‌کنه 

عزیزم میگم در حدیه که خواهر شوهرمم به مادرش میگه آنقدر زنگ نزن داداش، آنقدر گزارش مردم رو نرسون، در مورد مسائلی که به پسرت ربطی ندارند حرف نزن، این پسرته، مرده 

باید متوجه نیست 

خواهر شوهرمم همینو بهش گفت گفت این مرده، قرار نیست همه چیو بهش بگی اما متوجه نیست ببین مثلا اصلا برا ...

خب توام از این فرصت استفاده میکردی میگفتی که این عادتشون شده کم کم باید درستش کنی یه دفعه همه چیو کنار نزار ولی یک در میون خواسته هاشونو انجام بده که از سرشون بیفته

❤️Mahyar❤️ & ❤️Mehrsa❤️ 

عزیزم شوهرم روزی ۱۰ دفعه با مادرش حرف میزنه الان بدبختی من همینه که چون مادرش گزارش رفت و آمدشو میرس ...

من شمارو درک میکنم . 

کاملا حرفتون درسته. مادرشوهر منم همین طور بود، یکبار در حضور من یه مسئله خصوصی یه حانم رو گفت و من بدجور واکنش نشون دادم.

خیلی بد که شما حق نداری این حرف رو بزنی و این گناهه که شما یه همچین چیزی رو داری به یه مرد غریبه میگی. 

جات تو جهنمه و ...

الانم روزی سه چهار بار باهم حزف میزنن ولی همسرم متوجه شده که حریم صحبت کردن هاشون رونگه داره.

کلا یه سری افراد فقط میتونن حرفهای تو ذهنشونو تکرار کنن کاری ندارن تو چی میگی ، فقط حرف میزنن

درکت میکنم عزیزم😘😘انشالله مشکلت حل بشه دورن بگردم با یه مشاوره خانواده صد درصد حرف بزن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •