سلام دوستان من همسرم ۲۰ روزه فهمیدم بهم خیانت کرده و با همکارش در ارتباط بوده ولی چون دوستش دارم میخوام باهاش زندگی کنم بهش گفتم حق طلاق و حضانت فرزند و بهم بده قبول کرده ولی میگه توام مهریه تو باید ببخشی من یه بچه ۳ ساله دارم مهریه امم ۱۱۴ تاس میترسم کارم اشتباه باشه
دقیقااا بعد تازه دست از پا جلو منو مقصر کرده میگه تو مقصر بودی من بدبخت یک ساله سرکار رفتم میگه همش ...
وای که اگه جات بودم میکشتمش میرفتم زندان میکشیدم 🤬
بهونه بهونه بهونه
تو چرا انقد خونسردی چرا نمیزنی جرش بدیییی
بگو بلانسبت گوه خوردی مرتیکه یالغوز حضانت نمیخوام ولی حق طلاق و حق تصنیف اموال میخوام یبار دیگه هم سایه کسیو رو زندگیمون ببینم مادرتو به عزات میشونم
اگه حتی من من هم کرد که نه حالا نه نمیشه میگی میرم شکایت میکنم ازت تو کل خانواده و محل کار هم آبروتو میبرم به بدترین نحو طلاق میگیرم اون زن هم کاری میکنم سنگسار کنن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
این کارو ب هیچ وجه نکن گلم دلت ب حال خودت بسوزه اونوقت راهش ازاد میشه و تروب راحتی ول میکنه
متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃
مهریه حق زنه من همسر سابقم خیلی التماس میکنه واسه برگشت دلش ب من سوخته آیا ؟ خیر
دلش به من نسوخته حتی ب دخترش نسوخته قطعه بدمول توجیبش
متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃