2777
2789
عنوان

حق طلاق و حضانت فرزند در ازای بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 120 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نبخشیااااااون الان میگه خب بهتر بچشو برمی‌داره طلاقشو میگیره مهریه هم نمیدم میرم پی عشق و حالم

بهترین نظرو دادی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
دقیقا منم فکرم همینه گفتم ۱۴ تاش نگه میدارم قبول نمیکنه حرصمو درآورده

عزیزم اگه مدرک داری تهدید کن به جرم خیانت و به جرم زنا هم از اون شکایت میکنی هم از کسی که باهاش خیانت کرده

به هیچ عنوان کوتاه نیایا

بخدا اگه راه داشت من به همه زن های خیانت دیده میگفتم اولین کاری که میکنید مهریتونو چند برابر کنید

ببخشیدا اون خیانت کرده تو همه چیو گردن بگیری و ضرر بدی؟

کاربری دست 
مهریه تو ببخش که فردا با تیپا پرتت کنه بیروناون میخواد تو مهریه تو ببخشی بره با همکارش دغدغه مهریه ه ...

دقیقا خوش بحالش میشه جالمو بد کرده میگه با این کار میخوام بهت بفهمونم داریم زندگیمونو میکنیم بدون هیچ ترسی خیلی هم اصرار داره که اگر این کار و بکنیم خیلی باهم خوشبختیم

نبخشیااااااون الان میگه خب بهتر بچشو برمی‌داره طلاقشو میگیره مهریه هم نمیدم میرم پی عشق و حالم

بهترین نظرو دادی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

دیگه چی بهتر از این برای یه مرد خائن؟؟،🤔رابطه اش در چه حدی بوده؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دقیقا خوش بحالش میشه جالمو بد کرده میگه با این کار میخوام بهت بفهمونم داریم زندگیمونو میکنیم بدون هی ...

گول زبون چربشو نخور

عزیزم اگه مدرک داری تهدید کن به جرم خیانت و به جرم زنا هم از اون شکایت میکنی هم از کسی که باهاش خیان ...

دقیقااا بعد تازه دست از پا جلو منو مقصر کرده میگه تو مقصر بودی من بدبخت یک ساله سرکار رفتم میگه همش خسته بودی گفتم خب باهام حرف میزدی تا من خودمو اصلاح میکردم